Home » Informatiepagina’s » Medewerkerspas maken

Medewerkerspas maken

Medewerkerspas maken

Gepersonaliseerde medewerkerspas maken; uitbesteden of zelf doen? Plastic passen zijn er in allerlei vormen en voor verschillende toepassingsgebieden. Stel je wilt een medewerkerspas maken voor het identificeren van medewerkers en je geen ingrijpende veranderingen in IT of software van bestaande systemen.

Ga je dit uitbesteden of wil je het liever zelf doen? Bij Multi-Post hoef je niet tussen deze twee te kiezen, want we bieden beide opties aan.

Een medewerkerspas maken in eigen huis doe je snel en gemakkelijk met een plastickaart printer van Entrust Datacard, te bestellen in onze webshop www.datacardshop.nl . Al sinds 1996 zijn wij officieel distributeur voor de Benelux landen en leveren wij  een hoogwaardige lijn aan apparatuur, supplies en accessoires. De datacardshop is gebruikersvriendelijk en biedt diverse tools om je keuze te bepalen. Heb je toch liever een persoonlijk advies van een adviseur ? Geen enkel probleem: onze ervaren collega’s staan graag voor je klaar om de passende plastickaart printer te vinden.

Plastic card productie

Medewerkerspas maken bij een betrouwbare leverancier?

De productie van plastic pasjes is bij onze collega’s van Multi-Post Card Services in goede handen. Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist op het gebied van plastickaart personalisatie, waaronder ook medewerkerspassen met én zonder technologie. Multi-Post neemt het hele traject uit handen, van het ontwerp tot aan personalisatie en verzending. Daarnaast hebben we ruim 35 jaar ervaring in postverzending en fulfilment.  Het drukwerk, fulfilment en de complete cardmailing verzorgen wij daarom ook graag voor u.

Voor de verwerking van dit soort vertrouwelijke gegevens is veiligheid het allerbelangrijkste. Ons bedrijfspand en onze productieruimtes zijn daarom streng beveiligd en er wordt gewerkt volgens strikte procedures compliant aan de privacy wetgeving. In de loop der jaren hebben wij de volgende certificaten behaald: ETSI, ISO 14001, ISO27001, ISO9001.

Meer informatie?

Een advies op maat of meer informatie over een medewerkerspas maken? Neem dan contact op met een van onze collega’s, zij staan voor je klaar. Bel ons via 078-6548222, mail ons via bedrijfsbureaucards@multipost.com of vul het contactformulier en wij benaderen je zo snel mogelijk.

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop