Home » Informatiepagina’s » Ledenpas maken

Ledenpas maken

Ledenpas maken

Ledenpas maken voor de vereniging of voor jullie meest trouwe fans? Iedere dag kom je ze wel tegen: plastic pasjes in allerlei vormen, soorten en maten. Voorbeelden hiervan zijn: ledenpassen, klantenpassen, en loyaliteitspassen.  Een gepersonaliseerde plastic pas is een handige manier om je klanten, fans of leden aan je te binden.  Waar ga je deze ledenpas maken en waar moet je allemaal rekening mee houden?

Wij zijn bij Multi-Post al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de levering en productie van hoogwaardige kwaliteit plastic pasjes. In kleine of grote aantallen,  met visuele of elektronische personalisatie? We hebben ze allemaal en  gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Een ledenpas maken is dus bij Multi-Post in Dordrecht heel vertrouwd en altijd tegen de beste mogelijke voorwaarden.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Plastic card productie

Ledenpas maken met Multi-Post

Via onze beveiligde productieruimtes gaan er dagelijks vele duizenden plastic pasjes naar de eindgebruiker. Doordat wij naast onze card personalisatie services ook specialist zijn op het gebied van print & mail services, kunnen wij vrijwel elke opdracht aan! Of het nu gaat om het personaliseren, coderen of het verzorgen van een complete plasticcard mailing, wij doen het. Ook verzorgen wij graag het complete fulfilment inclusief drukwerk en het ter post bezorgen. Door ons moderne machinepark kunnen wij inline de plastic ledenpas maken en matchen met een document. Zo kan je erop vertrouwen dat de juiste brief wordt verzonden met de juiste plastic pas.

Neem contact op!

Meer informatie over wat wij voor jullie kunnen betekenen op het gebied van plastickaart verwerking? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, zij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor jullie bedrijf. Wij zijn te bereiken via 078-6548222 of per mail via bedrijfsbureaucards@multipost.com of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop