Konica Minolta kantoorprinters

Konica Minolta kantoorprinters

Konica Minolta kantoorprinters aanschaffen tegen de laagste afdrukprijzen en de beste servicevoorwaarden, dat doe je bij Multi-Post document solutions.

Bij Multi-Post vind je niet alleen Konica Minolta kantoorprinters, wij bieden ook een hoogwaardige lijn multifunctionele printerapparatuur van de merken Lexmark en Ricoh aan.

Op basis van jouw wensen en behoeften maken wij gezamenlijk een plan om een printer te vinden die het beste bij jou past. Ons doel is om onze klanten compleet te ontzorgen. Levering van benodigdheden, het uitlezen van tellerstanden, preventief en correctief onderhoud worden daarom door ons verzorgd.  Als klant heb je hier helemaal geen omkijken naar.

Advies of hulp nodig bij het overstappen? Wij helpen jullie hier uiteraard ook verder mee! Neem gerust contact op!

Konica Minolta kantoorprinters | Wij helpen je verder!

 • Naast nieuwe Konica Minolta kantoorprinters hebben we ook geregeld de beschikking over gereviseerde machines. Konica Minolta kantoorprinters die terugkomen en waarvan de historie bij ons bekend is.  Deze printers verdienen absoluut nog een tweede leven. Uiteraard worden deze machines compleet met garantie geleverd.Konica Minolta kantoorprinters gelijk kopen of toch leasen? Het is bij ons allebei mogelijk. Het voordeel van leasen is uiteraard dat je het investeringsbedrag niet in een keer op tafel hoeft te leggen, maar dat je dit kunt spreiden over de gebruiksduur. Kopen of leasen, we blijven de laagste afdrukprijs en flexibele servicevoorwaarden garanderen.

  Kiezen voor Multi-Post als leverancier? De voordelen nogmaals op een rij:

  • Telefonische helpdesk en onderhoud;
  • Vrijblijvende analyse van jullie multifunctionele printerpark en verbruikskosten d.m.v. ons unieke meetsysteem;
  • Onafhankelijk prijsvoorstel met A-merk multifunctionals;
  • Kiezen tussen het kopen of leasen van een printer of multifunctional;
  • Flexibele serviceovereenkomst, waarbij niet gemaakte afdrukken gecrediteerd worden.

Meer informatie over Konica Minolta kantoorprinters?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs, zij helpen je graag verder. Bel ons via 078-6548222, stuur ons een mail via documentsolutions@multipost.com of vul onderstaand contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions