Home » Informatiepagina’s » Kantoorprinters

Kantoorprinters

Kantoorprinters van een specialist waar op je kunt rekenen.

Als je als bedrijf, organisatie of vereniging op zoek bent naar kantoorprinters die voldoen aan jullie eisen- en wensenpakket, zoek dan niet verder.

Bij Multi-Post Document Solutions kijken wij gezamenlijk naar de best passende kantoorprinters voor jullie organisatie. Met ons unieke meetsysteem maken wij de printkosten volledig inzichtelijk om vervolgens daarna samen met jullie te kijken hoe we eenvoudig op printkosten kunnen besparen. Wij leveren enkel de beste kantoorprinters van A-merken zoals Konica Minolta, Lexmark en Ricoh. Hiermee kunnen wij de printkwaliteit waarborgen.

Advies of hulp nodig bij het overstappen? Wij helpen jullie hier uiteraard ook verder mee! Neem gerust contact op!

Rekenen op een goede service.

 • Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Daarom staat onze servicedesk voor jullie klaar om alle vragen te beantwoorden en indien mogelijk storingen -telefonisch- te verhelpen. Mocht dit telefonisch niet lukken, beschikken wij over een eigen technische dienst die er voor zorgt dat je zo snel mogelijk weer kunt printen.Ook over het tijdig leveren van toners en het uitlezen van tellerstanden van de kantoorprinters hoeven jullie je geen zorgen te maken.  Daarnaast staat ons ervaren team van technici voor jullie klaar om de kantoorprinters in topconditie te houden.De voordelen op een rij:
  • Opties voor kopen of leasen;
  • Geen investering nodig;
  • Laagste afdrukprijs;
  • Volledige ontzorging betreffende tonerleveringen, tellerstanden uitlezen;
  • Betalen voor daadwerkelijk verbruik. Niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd.

Multifunctionele kantoorprinters, is dat ook iets voor ons?

Vragen jullie je dit nu af?  Dan komen wij graag met jullie in contact om samen de huidige situatie in beeld te brengen en samen te kijken waar het beter en goedkoper kan. Vraag zonder verplichtingen naar onze mogelijkheden bij één van onze collega’s van Document Solutions.

Bereikbaar via email: documentsolutions@multipost.com, vul jullie gegevens in via het contactformulier en onze adviseurs zullen binnen 24 uur contact opnemen. Even bellen kan natuurlijk ook 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions