Een aangetekende brief online versturen

Een aangetekende brief online versturen

Met het hybride mail platform van Multi-Post kan je privacygevoelige informatie online beveiligd en rechtsgeldig versturen.  Je selecteert in het menu de optie Aangetekend Mailen en je kunt je bericht eenvoudig versturen. Let wel net zo veilig als een aangetekende brief en net zo gemakkelijk als het versturen van een e-mail. En dat kan al vanaf 2,50 Eur per stuk!

Het hybride mail platform is een modulair opgebouwd communicatie platform voor al je klantcommunicatie. Een aangetekende brief online versturen is 1 van de mogelijkheden, maar er zijn nog veel meer handige mogelijkheden. Fysieke en digitale post verzenden en ontvangen via een multifuncitoneel communicatie platform. Fysieke of papieren post vanuit je luie stoel of vanachter je bureau verstuur je met behoud van je eigen huisstijl met een klik. Heeft digitaal de voorkeur? Dan kan dat natuurlijk ook. Verzenden van emails, al dan niet beveiligd, behoren ook standaard tot de vele mogelijkheden van ons platform.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Een aangetekende brief online versturen | Multi-Post helpt je verder

Een aangetekende brief online versturen via ons hybride mail platform is dus eenvoudig, maar daarnaast ook voordelig. Een aangetekende brief kost al gauw 8 a 9 euro, via de Aangetekend Mailen optie verstuur je hetzelfde bericht net zo veilig, maar tegen lagere kosten.  Postverwerking zit als het ware in ons DNA, al ruim 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in post en postverwerking. Enerzijds verkopen we postverwerkende apparatuur en anderzijds beschikken we over een professioneel Print & Mail centrum.

Met het hybride mail platform zetten we nu de next step naar het verwerken en managen van klantcommunicatie. Net zo veilig en professioneel als in het verleden maar dan met het gemak en de inzichten van vandaag. Een aangetekende brief online versturen kan dus via het platform zowel via aangetekende post als ook via aangetekend mailen.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over een van onze oplossingen voor Multi-Post Hybride Mail of rechtsgeldig een aangetekende brief online versturen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies. Wij zijn te bereiken via 078-6548222 of via bedrijfsbureautmdm@multipost.com of vul het contactformulier in en wij zullen jou zo snel mogelijk benaderen.

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager