Digitaal aangetekend versturen

Digitaal aangetekend versturen

Digitaal aangetekend versturen via een betrouwbaar en veilig platform? Bij Multi-Post ben je aan het juiste adres. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de verwerking van fysieke communicatie, of het nu gaat om papier of plastic ( identificatie) kaarten we zijn van alle markten thuis. Sinds 2019 hebben we ook een digitale of hybride oplossing in huis: het multi-post hybride mail platform. Wat houdt dit precies in? Een modulair communicatie platform voor volledig veilige ontzorging van al jullie klantcommunicatie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Digitaal aangetekend versturen met Multi-Post

Of het nu gaat om het versturen van een fysieke brief of mailing, een bericht naar de berichtenbox van onze overheid of om het rechtsgeldig versturen van een vertrouwelijk e-mail. Digitaal versturen van een vertrouwelijk mail geschiedt volgens de NEN 7516 norm.

Traditionele post is nog steeds heel belangrijk voor veel organisaties. Veel organisaties zoeken naar een alternatief met de betrouwbaarheid van post en het gemak van e-mail. Met onze dienst Aangetekend Mailen heb je een digitale en rechtsgeldige oplossing in huis voor het verzenden of ontvangen van vertrouwelijke communicatie. ( met of zonder handtekening voor ontvangst).

Omdat Aangetekend Mailen compliant is aan de NEN 7516 normering bieden we ook maximale zekerheid inzake de identiteit van de zender en de ontvanger. De inhoud van jullie berichten wordt hierdoor op het hoogste niveau beveiligd.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over digitaal aangetekend versturen via ons beveiligde communicatie platform of bent u geïnteresseerd in een van onze andere oplossingen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze adviseurs zijn u graag van dienst met een vrijblijvend advies.  We zijn bereikbaar via 078-6548222 of via bedrijfsbureautmdm@multipost.com. Het contactformulier invullen kan uiteraard ook. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager