Home » Informatiepagina’s » Beste zakelijke printer

Beste zakelijke printer

Beste zakelijke printer

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van zakelijk printen. Een eenvoudige thuisprinter voldoet vaak niet meer aan de eisen en volumes van de meeste bedrijven. Hoe vind je de beste zakelijke printer? Denk eerst na over wat je allemaal nodig hebt: hoe groot is het volume per printjes per maand? Zijn er nog extra features nodig zoals beveiligd printen, OCR technologie of digitaal archiveren? Willen jullie op afstand per smartphone documenten printen? Het vinden van de beste zakelijke printer is meer dan ooit maatwerk.

Ieder bedrijf heeft weer een andere oplossing nodig. Daarom is het wenselijk als je op een goede, flexibele service van een professionele partner kan rekenen. Iets waar onze adviseurs van Document Solutions zich dagelijks mee bezig houden. Er zijn namelijk een hoop overwegingen die gezamenlijk gemaakt kunnen worden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Beste zakelijke printer | Multi-Post staat voor je klaar!

Met ons unieke meetsysteem kijken wij de printkosten volledig inzichtelijk en kunnen wij samen kijken hoe jullie eenvoudig op printkosten kunnen besparen. Wij leveren enkel de beste zakelijke printer apparatuur van A-merken Konica Minolta, Lexmark en Ricoh. Hiermee kunnen wij de printkwaliteit waarborgen.

Verder leveren wij niet alleen de apparatuur op maat aan maar ontzorgen wij jullie ook op het gebied van uitlezen van tellerstanden, tijdig leveren van nieuwe toners, service en onderhoud. Dit alles zonder dat jullie extra hoeven te investeren! Daarnaast hebben wij ook de optie om naast het kopen van een multifunctionele zakelijke printer ook de apparatuur te leasen.

De voordelen voor het besparen op de printkosten op een rij:

  • Geen investering;
  • Laagste afdrukprijs;
  • Volledige ontzorging betreffende tonerleveringen, onderhoud en tellerstanden uitlezen;
  • Betalen voor daadwerkelijk verbruik. Niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd.

Kom met ons in contact!

Meer informatie over hoe jullie de beste zakelijke printer aan kunnen schaffen? Onze adviseurs geven graag vrijblijvend advies. Vul het contactformulier in en zij zullen contact opnemen binnen 24 uur. Toch liever bellen? Bel ons dan via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions