Home » Informatiepagina’s » Beste kantoorprinter

Beste kantoorprinter

Beste kantoorprinter

Zijn jullie toe aan een vervanging van de printstraat en zoeken jullie daarvoor de beste kantoorprinter en leverancier? Dan willen onze adviseurs graag verder helpen. Wij werken enkel met A-merk apparatuur om zo de kwaliteit  te waarborgen. Daarom werken wij samen met de merken Lexmark, Ricoh en Konica Minolta.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Hoe vind je de beste kantoorprinter?

Met ons unieke meetsysteem brengen wij gezamenlijk de volumes in kaart en kijken we naar de eisen en wensen die toegevoegd kunnen worden aan de multifunctionele printerapparatuur. . Afdrukken in kleur en zwart/wit worden berekend op basis van jullie gemiddelde dekkingspercentage. Er kan daarnaast voor gekozen worden om de apparatuur bij ons te leasen, je hoeft dan niet in één keer te investeren. De voordeel van een aankoop is uiteraard dat je geen rente afdracht betaald. Wij rekenen daarnaast gegarandeerd met de laagste afdrukprijs. Niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd, zodat je enkel betaald voor de daadwerkelijk gemaakte prints.

Rekenen op een goede service.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Daarom staat onze servicedesk voor jullie klaar om alle vragen en storingen te verhelpen. Ook over het tijdig leveren van toners en het uitlezen van tellerstanden hoeven jullie je geen zorgen te maken. Daarnaast staat ons ervaren team van engineers voor jullie klaar voor preventief onderhoud aan jullie multifunctionele print apparatuur.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden voor de beste kantoorprinter? Neem dan contact op met een van onze ervaren collega’s. Vul het contactformulier in en zij zullen dan binnen 24 uur contact opnemen. Toch meer voorkeur voor even bellen? Wij staan voor jullie klaar via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions