Home » Informatiepagina’s » Bedrijfspasjes maken

Bedrijfspasjes maken

Bedrijfspasjes maken

Op zoek naar professionals die al jarenlang bedrijfspasjes maken voor de toegangsverlening voor bijvoorbeeld medewerkers en bezoekers?

Wij zijn bij Multi-Post al jarenlang gespecialiseerd in productie en levering van plastic pasjes in verschillende oplages en voor verschillende toepassingsgebieden.

Chipkaarten of smartcards zijn uitstekende opties voor bedrijfspasjes maken en toegangscontrole. De kaarten worden voorzien van een chip waar informatie op gezet kan worden waardoor deze slimme kaarten vele mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld wie er toegang heeft tot een bepaalde ruimte. Het ontwerpen en produceren van de smartcards alsmede het beschrijven van de chip is bij ons bijna dagelijkse kost. We denken graag met je mee en komen daarna met een eerlijk en transparant advies. Zo ben je verzekerd van de juiste oplossing.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Plastic card productie

Bedrijfspasjes maken | Multi-Post helpt!

Alle plastic passen en bedrijfspasjes worden gemaakt en gepersonaliseerd in onze beveiligde productieruimtes. Verwerking van data gebeurt op het hoogste beveiligingsniveau en data wordt na gebruik -na een afgesproken periode- vernietigd compliant aan de privacy wetgeving.

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons dus voorop. Wij zijn compliant aan de AVG wet en hebben alle mogelijke maatregelen genomen om onze productieruimte én ons pand goed te beveiligen. Een veilig gevoel! Uw data en uw passen zijn bij ons in goede handen, al ruim 25 jaar. Wij hebben hieromtrent ook de volgende certificeringen behaald ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001 en ETSI.

Meer informatie nodig?

Iedere dag staat in onze productiehal een gemotiveerd en flexibel team klaar voor wie geen enkele uitdaging te groot is. Onze servicedesk is iedere dag geopend voor al jullie vragen en verzoeken.  Onze adviseurs staan uiteraard ook klaar voor een vrijblijvend en passend advies. Multi-Post wil een betrouwbare innovatieve partner zijn op het gebied van plastickaart solutions op allerlei gebied.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op via 078-6548222, via bedrijfsbureaucards@multipost.com of vul ons contactformulier in en wij nemen dan contact met je op!

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop