Aangetekend mailen

Aangetekend mailen

Bedrijven en organisaties hebben soms het idee niet zonder de traditionele post te kunnen. Dit terwijl aangetekend mailen heel gemakkelijk te combineren is met andere digitale en fysieke diensten. Multi-Post biedt met aangetekend mailen online een rechtsgeldige oplossing voor het digitaal verzenden van vertrouwelijke en privacygevoelige berichten. Bij het verzenden van vertrouwelijke post via de lijn, is de identiteit van zowel de verzender als de ontvanger heel belangrijk.  Hierin kunnen wij voorzien, een veilig gevoel derhalve. Ook een digitale handtekening voor ontvangst kunnen wij voor u regelen, rechtsgeldig uiteraard. Aangetekend mailen en beveiligd mailen geschiedt bij ons conform de ISO 7516 normering.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Aangetekend mailen | Multi-Post is je partner

Aangetekend mailen en meerdere communicatie diensten, samen met een ervaren en betrouwbare partner.

Multi-Post heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van postverwerking: printen, vouwen, verpakken en versturen van poststukken. Door de opkomende digitalisering zijn we een aantal jaar geleden begonnen met het creëren van digitale- en hybride communicatie oplossingen. Met het hybride mailplatform bieden we fysieke en digitale communicatie oplossingen van deze tijd. U kiest, wij draaien. Kies het gewenste communicatiekanaal en wij doen de rest. Of het nu gaat om het printen en verpakken van post, het leveren van apparatuur of om het versturen van een aangetekende mail. Multi-Post heeft het.

Meer informatie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wilt u meer weten over aangetekend mailen of één van onze andere producten of diensten? Bel of mail ons. 078-6548222 of bedrijfsbureautmdm@multipost.com. Het antwoordformulier invullen kan natuurlijk ook, we nemen dan zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend advies.

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager