Leveringsproblemen door tekort aan processorchips wereldwijd?

categorie

Er is veel gaande op dit moment in de wereld van de techniek. De vele aankopen van auto’s, mobiele telefoons, laptops etc. hebben samen met de pandemie wereldwijd geleid tot een tekort aan processorchips en productiecapaciteit.

De printerbranche heeft door deze ontwikkelingen veelal te maken met lange levertijden, prijsverhogingen door verhoogde containerprijzen en tekorten aan chips. Dit resulteert op het moment in het niet meer beschikbaar zijn van sommige modellen.
Kortom: veel printerleveranciers hebben momenteel te kampen met de serieuze gevolgen hiervan.

Ondanks alle problemen in onze branche hebben wij een ruime voorraad gereviseerde multifunctionals en printers. Kwaliteits machines die absoluut nog een tweede leven verdienen en helemaal zijn nagekeken door onze engineers. Wij geven hier dezelfde garanties op als nieuwe modellen, omdat wij de historie van alle machines kennen en alleen de beste modellen opnieuw inzetten. Op deze manier kunnen wij in alle situaties tijdig anticiperen en zorgen dat onze klanten te allen tijde geholpen worden.

Vanzelfsprekend leveren we nog steeds tegen de laagste afdrukprijs, betaal je bij ons alleen voor het daadwerkelijk gebruik en bieden wij flexibele contracten aan. Vooral in deze onzekere tijden proberen wij u hiermee een stukje zekerheid te bieden.

Benieuwd welke machines wij op voorraad hebben en wij u mee kunnen helpen? Bel ons.

https://www.multipost.com/document-solutions/multifunctionals-occassions/

document-solutions-1024×258 (1)

Artikel delen