FN Steel kiest voor Multi-Post

categorie

solutions

FN Steel

Willen jullie fors minder printen? En zoeken jullie een partner die daarbij helpt? Dat deed FN Steel ook. De afgelopen 5 jaar printte het bedrijf meer dan 1200 kilometer papier. Dit willen ze komende 5 jaar met minimaal  met 10% verminderen. FNsteel, een producent van draadstaaloplossingen en toonaangevende wereldwijde speler kiest ons daarbij als haar partner.

Voor de aanschaf van 22 multifunctionals en 11 printers consulteerde het bedrijf de markt. Wilbert Dam, Infrastructure & Telecom Engineer, deelt graag zijn twijfels vooraf en ervaring achteraf.

Waarom kiest FN Steel voor Multi-Post?

Als je het totale printerpark verandert krijg je te maken met diverse uitdagingen, zo vertelt  Wilbert Dam: “Wat in ieder geval een uitdaging voor ons was, was het vervangen en verschuiven van printers en multifunctionals naar diverse afdelingen zonder dat medewerkers hier hinder aan ondervonden . Het was dus heel belangrijk om een partij te zoeken die ervoor kon zorgen dat deze en andere zaken vlekkeloos verliepen.

Al snel kwamen we erachter dat Multi-Post perfect bij onze organisatie aansluit. De accountmanagers en technici weten precies wat er moet gebeuren, dit stelde ons dan ook gerust. Ondanks de laagste Total Cost of Ownership, gaf de prijs uiteindelijk niet de doorslag, maar juist het gevoel dat Multi-Post en haar mensen met zich meebrengt. Precies dat heeft ons tot de keuze gebracht om deze samenwerking aan te gaan. Multi-Post is een goede, degelijke en betrouwbare partner.”

De multifunctionals en printers plaatsten we inclusief onze follow-me software. Door middel van een toegangspas printen, scannen en kopiëren gebruikers eenvoudig en veilig. Hierdoor print niemand zonder zich te identificeren. Dit maakt het een zeer goed beveiligd systeem. Wilbert Dam: “ De organisatie besloot een aantal maanden geleden een pasje te gebruiken voordat iemand kan printen. De overweging voor het installeren van dit systeem was om het printer/papierverbruik naar beneden te brengen. Wij printen jaarlijks ruim 1200 km papier en we willen minimaal 10% minderen. Wij hopen dan ook dat het gaat lukken met het follow-me systeem.”

FNSteel

v.l.n.r: onze accountmanager; Vincent de Vries en IT-Engineer van FN Steel; Wilbert Dam

Artikel delen