Een Kameleon past zich altijd aan.

categorie

Vorige week schreven we al over hoe wij er alles aan doen om onze dienstverlening naar onze relaties en klanten volledig operationeel te houden. Heel belangrijk omdat onze klanten op ons vertrouwen en belangrijke processen toch door moeten gaan.

Bijna dagelijks overleggen we als collega’s met elkaar hoe we elkaar in deze tijd van beperkingen kunnen helpen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gisteren hadden we een (Teams) meeting met onze Sales Managers over het gemis aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Hoe goed je digitale presentatie ook is, mensen doen immers zaken met mensen.

Een kameleon past zich altijd aan, zei onze Sales Manager postverwerkende apparatuur. “ Het is altijd onze drive om na analyse de eisen en wensen van de klant te vertalen naar de juiste maatoplossing. Dat doen we nu ook via de telefoon, Teams en video. “

Positief met elkaar verder aan de toekomst bouwen werkt heel inspirerend.
Vanmorgen zijn we begonnen met het aanpassen van onze showroom. Nieuwe audio en video apparatuur om digitale meetings en demonstraties gemakkelijker en “ echter’ te maken. Met behoud van de vertrouwdheid van voorheen kunnen wij binnenkort vanuit Dordrecht onze klanten nog beter adviseren door al onze producten en diensten te laten zien (en te laten horen).

We zijn open en we zijn jullie graag van dienst.
Stay tuned. We laten jullie uiteraard weten wanneer de verbouwing gereed is, zodat je als één van de eersten een -digitale- stap in onze nieuwe showroom kunt zetten.

Multi-Post: een vorm van verbondenheid

Multipost-9832

Artikel delen