De Postbode van Nu

categorie

solutions

Hybride Mail

Gisteren las ik in de Fabeltjeskrant een bericht van Gerrit de Postduif. Vanaf 1 juli a.s werken alle postbodes vanuit huis. Ze lezen uw post en bellen u als er iets belangrijks in staat.

Je begrijpt dat bovenstaande net als al het andere nieuws uit het grote dierenbos een fabeltje is.

Maar soms moet je accepteren dat bepaalde zaken nooit meer worden zoals ze in het verleden waren. Wanneer we niet in staat zijn om onze omgeving te veranderen, worden we uitgedaagd om ons zelf te veranderen.  Dat vonden we een uitdaging bij Multi-Post Hybride Mail.

Post zit bij ons in het DNA ( al 35 jaar)  en alhoewel er het een en ander veranderd is blijft het principe hetzelfde. We brengen boodschappen van A naar B of dat nu fysiek is of digitaal.

Met onze handige tool Postbode.nu ben je in staat om vanuit je luie stoel, vanachter je bureau of vanaf de camping post, die je normaal fysiek verstuurd, digitaal te verzenden. Lever ons een PDF bestand en wij printen, frankeren en versturen uw post op de manier zoals je dat zelf doet in eigen huisstijl en identiteit.  Bovendien is het voordeliger en mogelijk nog belangrijker het bespaart tijd en werk.

Met Postbode.nu kunnen wij ook binnenkomende post scannen en in een eigen digitale postbus plaatsen. Zo heb je met bijvoorbeeld je smartphone of tablet altijd toegang tot je berichten.

Postbode.nu is geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. Kijk voor meer mogelijkheden op onze webpagina https://www.multipost.com/hybride-mail-platform/postbode-nu/

De postbode van nu: vertrouwd als post met het gemak van nu!

avg-352×206

Artikel delen