De klant kiest

categorie

Al eerder melden wij dat Post bij ons in de genen zit. Wij brengen boodschappen van A naar B en zorgen er voor dat ze bij de juiste geadresseerde(n)komen.  Al ruim 35 jaar zijn wij dagelijks bezig om na analyse de wensen van de klant te vertalen naar de juiste maatoplossing. Of een klant nu op zoek is naar een couverteermachine of een digitale oplossing, dat maakt ons niet uit. Want bij ons kan en mag de klant nog steeds kiezen.

Onze digitale oplossingen mogen zich momenteel verheugen in een grote belangstelling, maar ook onze afdeling postverwerkende machines blijft het anno 2021 heel goed doen. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Bij Multi-Post gaat een lange termijn relatie altijd boven korte termijn gewin. Met je klanten communiceren, weten wat hen beweegt en wat zij belangrijk vinden. En natuurlijk het allerbelangrijkste: je afspraken nakomen.

Het motiveert onze ervaren crew van adviseurs en technici nog steeds om ook in 2021 onze klanten van de beste oplossing te voorzien.  Of het nu gaat om nieuwe apparatuur of top-occasions, onze eigen technische dienst zorgt er voor dat de machines in topconditie blijven.

Voor kleine en grote postverzenders hebben we in alle merken, maten en soorten de juiste oplossing in huis. Flexibel in koop, huur, lease en servicecontracten. En met ruim 35 jaar ervaring weten dat continuïteit van uitgaande poststromen heel belangrijk is voor een organisatie. Een gerust gevoel dat als het nodig is onze technische mensen voor je klaar staan, zodat de post altijd de deur uitgaat!

Meer weten? Neem contact op!

https://www.multipost.com/print-mail-solutions/

mail-1024×365

Artikel delen