Sani-Dump kiest voor printerparkbeheer door Multi-Post

categorie

solutions

Sani-Dump

Bij Sani-Dump worden in etappes alle printers vervangen door nieuwe multifunctionals met scanoplossing. ‘Die operatie wordt uitgevoerd door Multi-Post’, zegt directeur Peter van der Wiele.

‘Tegenwoordig leasen we onze apparatuur. Dat levert ons een aantal voordelen op. In de overeenkomst met Multi-Post beheren zij op afstand ons printerpark, bewaken de kosten van het verbruik, leveren de verbruiksmaterialen en verzorgen het onderhoud. Kortom Multi-Post ontzorgt ons en zorgt er voor dat onze printers op het hoofdkantoor en in de vestigingen het altijd doen. Mooier kan niet, toch? We betalen alleen voor de afdrukken die we maken. Als we onder de afgesproken aantallen afdrukken blijven, wordt het verschil automatisch gecrediteerd. Ook daar hebben wij geen omkijken naar. Voordat we met Multi-Post in zee zijn gegaan, hebben zij grondig onze printbehoeften geïnventariseerd. Dat leverde verrassende uitkomsten op. Deze inventarisatie heeft ons er van overtuigd dat de Multi-Post totaalservice ons voordeel biedt en dat heeft ons de doorslag gegeven.’

Office-manager Simone Okkerse: ‘Multi-Post ontzorgt ons en zorgt er voor dat onze printers het altijd doen.’

Over Multi-Post Document Solutions

De divisie Document Solutions is een nieuwe activiteit van Multi-Post. Multi-Post heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor print, (direct) mail en plastickaart toepassingen. Document Solutions richt zich met de Multi-Post PrintFleet software op het op afstand beheren van printomgevingen. Het volledig ontzorgen van gebruikers en besparen op printkosten staan daarbij voorop. Document Solutions is gevestigd in het hoofdkantoor van Multi-Post in Dordrecht.

Meer informatie?
Wilt u na het lezen van dit bericht meer weten over Document Solutions of wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via Contact, of direct telefonisch via: 078-6548222.

Meer informatie: www.multipost.com/document-solutions

Over Sani-Dump

Sani-Dump is de grootste, zelfstandige sanitairwinkel van Nederland en telt op dit moment 30 megastores. Bij Sani-Dump koop je A-merken sanitair, zoals Grohe, Sphinx en Villeroy, Boch en meer tegen bodemprijzen. Betaalbare luxe, volledig garantie en uitstekende aftersales service zijn de succespijlers van deze snel groeiende sanitair winkelketen, waar alleen de prijzen gedumpt worden.

Meer informatie:www.sanidump.nl

sanidump

Artikel delen