Multi-Post Coronakaart

QR-code CoronaCheck geprint op een PVC-kaart

Voor toegang tot de horeca, (sport)evenementen, theater en dergelijke is een Coronatoegangsbewijs nodig. Dit toegangsbewijs kan worden aangemaakt via de CoronaCheck-app. Met je mobiele telefoon en een geldig ID bewijs krijg je dan toegang tot het restaurant of (sport)evenement.

Als je geen smartphone – bij je- hebt, als je een oude telefoon hebt of als het niet lukt om met de app aan de slag te gaan, dan kan je bij ons de QR-code laten printen op een PVC-kaart, de Coronakaart.

De PVC-kaart is kreukvrij, waterbestendig en kras- en slijtvast. Ideaal dus voor als je aan het sporten bent (ski, mountainbike of anders) of als je op een terras iets wilt consumeren. De Coronakaart is dan een goede en eenvoudige manier om je immuun- en vaccinatiestatus te tonen.

Er is een keuze tussen de Internationale QR-code of de Nederlandse QR-code, bij het bestellen hieronder kun je de keuze hiervoor maken.

Accessoires

Om het gebruik van de Coronakaart te vergemakkelijken, bieden wij u een lanyard of mouwband zodat je de Coronakaart altijd zichtbaar kan dragen.

Kosten

De Coronakaart kost € 7,50 (incl. 21% btw), inclusief bezorging naar adressen binnen Nederland.

Instructies

  1. Ga naar https://coronacheck.nl/print
  2. Volg hier de stappen om een papieren bewijs aan te maken
  3. Login met DigiD
  4. Kies voor de optie “Maak bewijs”
  5. Kies onderin voor “Download PDF” bij het “Nederlandse bewijs” of bij het “Internationale bewijs”
  6. Selecteer in de onderstaande vakken het Nederlandse of het Internationale bewijs in PDF formaat
  7. Druk op “Bestel uw Coronakaart direct” om te bestellen