Multi-Post draagt de vereniging Dordts Museum een warm hart toe

categorie

Multi-Post Cardservices is een veelzijdige en complete partner op het gebied van plastickaarten. We lopen al 25 jaar voorop in cardtechnologie, of het nu gaat om een “ eenvoudige” Bio pas, een chipkaart, smartcards, een cardprinter, het verzenden van een cardmailing of een digitale oplossing. We zijn van alle markten thuis en we zijn altijd actief op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.


Als bedrijf willen we naast de beste zijn ook wat betekenen voor onze omgeving. We zorgen er daarom voor dat er altijd balans is tussen een gezonde bedrijfsvoering en oog hebben voor het milieu en toekomstige generaties.


Door de lidmaatschapskaarten van het Dordrechts Museum te sponsoren dragen we als Dordts bedrijf een klein steentje bij aan de -lokale- cultuursector. Een museum wat wij overigens warm aanbevelen met kunst uit de 16e tot de 21e eeuw, met voor de bezoeker interessante workshops en rondleidingen. Of zoals ze zelf zeggen: “ Historisch besef en gevoel voor schoonheid verrijkt het leven van mensen en draagt bij aan een betere maatschappij” Multi-Post helpt hier graag aan mee.


Meer weten over onze mogelijkheden? Maak eens vrijblijvend kennis, de koffie staat altijd klaar. We zijn bereikbaar via 078-6548222 of via bedrijfsbureaucards@multipost.com

 

dordrechtsmuseum-lidmaatschapspas-multi-post-blog

Artikel delen