Zakelijke post versturen

Gemakkelijk, snel, veilig en kostenbesparend.

Zakelijke post versturen

Je wilt graag jouw zakelijke post versturen wanneer het jou uitkomt, veilig en professioneel tegen de laagst mogelijke kosten? Praat dan eens met Multi-Post!

Met een eigen ontwikkelde oplossing biedt Multi-Post Hybrid Mail de helpende hand bij het verzenden en ontvangen van al jou klantcommunicatie. Zakelijke post versturen met een muisklik, zonder dat je hiervoor hoeft te investeren in apparatuur.

Afhankelijk van wensen, aantallen, formaten ed. biedt het hybride mail platform een viertal verschillende oplossingen voor je zakelijke post: Postbode, Post of Mail, COD en Aangetekend Mailen. Zakelijke post versturen kan echter ook nog op een andere manier.

Met onze virtuele printer driver haal je een heel handige tool in huis. Met je laptop selecteer je hiermee een printer in onze beveiligde productiehal in plaats van dat je de printer op de hoek van je bureau aanstuurt. Onze printer print vervolgens jouw documenten, in jouw huisstijl en in het gewenste lettertype. Via het productiemanagement systeem gaat je post verder het verwerkingstraject in: vouwen, envelopperen en verzenden. Zakelijke post versturen wordt zo niet alleen heel gemakkelijk maar ook goedkoper. Je bespaart tijd en je hebt geen apparatuur nodig.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op!

Zakelijke post versturen, kunnen jullie dat ook digitaal?

Jazeker, dat kunnen we ook. Met hybrid mail hebben we diverse mogelijkheden om zakelijke post digitaal te versturen. Met e-mail, via de telefoon of via aangetekend mailen. Een combinatie van fysiek en digitaal is natuurlijk ook een optie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over zakelijke post versturen via de Virtuele Printer Driver of wil je meer weten over één van de andere handige tools van ons  Hybride Mail Platform? Neem dan contact met ons op.  Onze medewerkers gaan graag het gesprek met je aan. Telefonisch zijn we bereikbaar via 078-6548222, je kunt ook een mailtje sturen naar bedrijfsbureautmdm@multipost.com.  Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook!

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager