Printer en scanner kopen

Printer en scanner kopen

Herkenbaar? Al een tijd op zoek om een printer en scanner kopen maar komen jullie maar niet op de juiste oplossing of machine terecht? Wij kunnen jullie van dienst zijn! Onze adviseurs van Document Solutions kunnen met ons unieke meetsysteem kijken naar de juiste oplossing om zo naar eisen en wens de beste machine te leveren. Hebben jullie dan ook eens overwogen om dit in één machine te combineren? Wij werken met enkel A-merken multifunctionele printers om zo de kwaliteit van de prints te waarborgen. Daarom leveren wij apparatuur van merken Konica Minolta, Lexmark en Ricoh.

Meer informatie nodig? Neem contact op!

Printer en scanner kopen met garantie op de beste service

Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Daarom hebben wij een ervaren team van engineers achter ons staan die frequent service en onderhoud bieden voor de multifunctionele printers. Mocht er toch een storing zijn? Dan hebben wij een eigen technische dienst die dit zo snel mogelijk afhandelt. Daarnaast helpt ons Customer Service team met het tijdig leveren van nieuwe toners en het uitlezen van tellerstanden. Bij Multi-Post betaal je enkel voor de daadwerkelijk gemaakte afdrukken, niet gemaakte prints worden daarom ook gecrediteerd.

Uitgebreid pakket met extra oplossingen

Naast het leveren en de onderhoud van de multifunctionals bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om extra oplossingen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het extra beveiligen van jullie afdrukken met een pas, code of badge met ons follow-me systeem. Het is ook mogelijk om een koppeling te maken aan een selectie financiële pakketten zodat er met één druk op de knop een factuur, pakbon of offerte in huisstijl afgedrukt kan worden. Pakketten die gekoppeld kunnen worden zijn onder andere: Exact, Unit 4, of AFAS.

Meer informatie over wat een multifunctional voor jullie organisatie kan betekenen? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier en onze adviseurs nemen binnen 24 uur contact op of bel ons via 078-6548222

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions