Postkamer uitbesteden

Gemakkelijk, snel, veilig en kostenbesparend.

Postkamer uitbesteden

Al ruim 35 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten op het gebied van hun postverwerking.  De klant kan bij ons nog steeds kiezen, dat vinden wij heel belangrijk en dat blijft dus ook zo. Enerzijds leveren we multifunctionals en post verwerkende apparatuur en anderzijds hebben we een professionele print & mail afdeling.

Je postkamer uitbesteden aan een partner is niet iets wat je lichtzinnig besluit. Immers belangrijke correspondentie, facturen, aanmaningen, financiële overzichten en mailings worden hier verwerkt en naar jullie klanten / geadresseerden verzonden.  Zonder ons op de borst te kloppen mag je Multi-Post services met onze ervaring gerust een specialist noemen. We onderkennen het belang, we kennen de kneepjes van het vak, we werken vanuit onze beveiligde en gecertificeerde productieruimtes en we verwerken de post zoals je dat zelf zou doen.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

VRAAG OFFERTE AAN 

De voordelen van de postkamer uitbesteden bij Multi-Post

  • Volledige ontzorging: wij nemen alles uit handen van het printen en personaliseren tot aan het verpakken en verzenden;
  • Door ons moderne machinepark kunnen we nagenoeg alles aan;
  • ISO 27001 gecertificeerd, veilig op de lijnen;
  • Closed Loop Verwerking met maximale transparantie en inzicht;
  • De kwaliteit die je gewend bent tegen de laagst mogelijke kosten;
  • Flexibele en gemotiveerde productie medewerkers;
  • Gunstige portotarieven voor binnen- en buitenland.

Met de ontwikkeling van Multi-Post hybride mail hebben we de postkamer uitbesteden een stuk gemakkelijker gemaakt. Een soort digitale postkamer met de kwaliteit en de vertrouwelijkheid van weleer, met de mogelijkheden anno nu. Multi-Post hybride mail biedt hoogwaardige oplossingen voor de verwerking van post, zowel fysiek als digitaal.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Kijk op onze website www.multipost.com. Neem contact met ons op via 078-6548222 of via mail bedrijfsbureautmdm@multipost.com  Laat je gegevens achter in het contactformulier en wij nemen binnen één dag contact met jou op.

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager