Online post versturen

Online post versturen

Online post versturen van uw fysieke ( papieren) post zorgt voor een forse daling in de kosten. Daarnaast levert het ook nog eens tijdwinst op. Met onze handige tool Postbode.nu kan je vanuit je luie stoel, de achtertuin of vanaf de camping heel gemakkelijk en professioneel je post versturen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een tablet of smartphone en een veilige internetverbinding.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Online post versturen, hoe werkt het? | Multi-Post helpt

Met onze handige oplossing kan je eenvoudig een document (of documenten) uploaden. De PDF en het adres stuur je via de applicatie naar ons productieteam en die doen de rest. Printen, adresseren, verpakken en versturen (naar binnen- en buitenlandse adressen). En dit met behoud van jouw identiteit, beeldmerk en huissti

Nog een belangrijk voordeel van online post versturen via onze applicatie is dat je op deze manier ook aangetekende stukken kunt versturen. Je krijgt dan na verzending een Track & Trace code van je zending en daarmee de zekerheid dat de geadresseerde het poststuk heeft ontvangen.

Naast online post versturen bieden wij ook digitaal post ontvangen aan. Ook via ons hybride mail platform. Binnenkomende post wordt door ons gescand en via e-mail naar je toegestuurd. Een soort digitale eigen postbus dus. Met je telefoon heb je op deze manier je post altijd bij de hand!

Vanzelfsprekend letten we ook op de veiligheid en houden we ons strikt aan de privacywetgeving. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en zorgen voor vernietiging van overbodige -achtergebleven- documenten. Indien je dat wenst kunnen deze documenten natuurlijk ook gebundeld worden toegezonden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over online post versturen via Postbode.nu, of wil je  informatie over één van de andere handige oplossingen van ons Hybride Mail Platform? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, zij staan je graag te woord. Bel ons via 078-6548222 of mail ons via bedrijfsbureautmdm@multipost.com. Je gegevens achterlaten in het contactformulier kan natuurlijk ook.

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager