Multifunctional printer kopen

Multifunctional printer kopen

Wanneer je als eigenaar van een MKB bedrijf regelmatig moet printen kan het zakelijk printen een oplossing bieden. Het is namelijk belangrijk om snel, efficiënt en besparend te printen. Door een multifunctional printer kopen kan je besparen op je printkosten, hoge kwaliteit prints bieden aan je klanten en partners en veilig en snel je documentatie printen. Uiteraard is het prettig als je een leverancier hebt waarop je kan vertrouwen, waar je expertise en service van kan verwachten.

Wij van Multi-Post bieden jullie een simpele oplossing om te besparen op jullie printkosten. Wij kunnen geheel op maat kijken wat voor jullie de beste oplossing is. Hierdoor kan je de juiste multifunctional printer kopen. Daarnaast helpen wij jullie uiteraard graag bij het overstappen van jullie huidige leverancier. Bij ons kan je rekenen op een flexibel service overeenkomst, ontzorging op het gebied van onderhoud en tonerleveringen en wij helpen graag met het uitlezen van jullie tellerstanden. Wij garanderen de laagste afdruk prijs. Wij zijn dus gegarandeerd goedkoper dan jullie huidige leverancier.

Multi-Post werkt alleen met hoge kwaliteit apparatuur. Daarom leveren wij enkel machines van A-merken Konica Minolta, Lexmark en Ricoh. Hierdoor blijft de kwaliteit van jullie documentstromen gewaarborgd.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Hoe zijn wij jullie verder van dienst?

  • Wij hebben een telefonische helpdesk voor al jullie vragen m.b.t. tonerleveringen, tellerstanden en onderhoud.
  • Een ervaren team adviseurs en engineers
  • Wij leveren onafhankelijke prijsvoorstellen met enkel A-merk multifunctional printers voor zowel kleur als zwart-wit afdrukken.
  • Wij garanderen de laagste afdrukprijs

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over het aanschaffen van een printer of het besparen op jullie printkosten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via documentsolutions@multipost.com, telefonisch via 078-6548222 of vul het contactformulier in, wij zullen dan binnen 24 uur contact opnemen.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions