Milieuvriendelijke printer huren

Milieuvriendelijke printer huren

Een milieuvriendelijke printer huren en besparen op je printkosten? Dat is bij ons mogelijk! Je kiest op basis van de behoeften bij Multi-Post uit kopen of huren. Bij zowel kopen of huren kies je daarnaast voor een servicecontract. En je betaalt vervolgens alleen voor het daadwerkelijk aantal gemaakte prints.  Kortom, je krijgt een contract waarbij je niet vast zit aan een minimaal af te nemen aantal afdrukken per maand, die je standaard moet afrekenen.  Daarnaast willen wij onze klanten volledig ontzorgen door de tonerleveringen en het uitlezen van de tellerstanden voor hen te verzorgen. Ook op het  gebied van service en onderhoud staan wij voor jullie klaar.

Advies of hulp nodig? Neem gerust contact op!

Voordelen van een milieuvriendelijke printer huren

  • Je hoeft niet in één keer te investeren;
  • Je ontvangt nog steeds de service die je van ons gewend bent;
  • Je bespaart op je printkosten en draagt bij aan een beter milieu.

Werk nóg milieu bewuster met het follow-me systeem:

Door jullie print omgeving te beveiligen komen er niet zomaar allerlei afdrukken uit je printer. Veiliger, betere bescherming van persoonsgegevens en een verlaging van foutieve afdrukken. Met een badge, cards of code worden afdrukken op een printer vrij gegeven of juist niet. De kans dat vertrouwelijke informatie door onbevoegden kan worden ingezien, wordt hiermee aanzienlijk verkleind. Dit alles en meer is eenvoudig intern in te regelen met ons follow-me systeem.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden voor een milieuvriendelijk printer huren? Neem dan contact op met één van onze ervaren collega’s. Vul het contactformulier in en zij zullen dan binnen 24 uur contact opnemen. Toch meer voorkeur voor even bellen? Wij staan voor jullie klaar via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions