Besparen op plastic, geld en tijd met Print & Ship

categorie

We versturen jaarlijks steeds meer pakketjes. De informatie om de pakketjes op de juiste plaats van bestemming te krijgen komt uit verschillende systemen, zoals bijvoorbeeld uit het WMS (warehouse Management Systeem). Hebben jullie inzicht in de kosten voor het verwerken, verpakken en vesturen van de pakketjes?


Als partner van Lexmark hebben wij een oplossing om tijd, geld en plastic te besparen! Met print & ship van Pinnpoint kan alle benodigde informatie gemakkelijk op één vel afgedrukt worden met een Lexmark printer.
Het vel wordt dubbelzijdig bedrukt: de ene zijde is het verzendlabel, terwijl de pakbon aan de andere zijde wordt afgedrukt. Met behulp van een scheurlijn in het vel kan de ontvanger het vel omklappen en de pakbon bekijken. Zo hoef je als verzender het verzendlabel en de pakbon niet meer apart te printen en is de plastic slip ( om op de verzenddoos te plakken) dus ook niet meer nodig.


Meer informatie over hoe Print & Ship werkt? Neem dan contact op met onze adviseurs van Document Solutions via 078-6548222 of via documentsolutions@multipost.com

P.S. Liever advies over het besparen op je printkosten? Dat kan uiteraard ook, wij geven jullie graag meer informatie of een vrijblijvende quickscan.

print-and-ship-social

Artikel delen