Direct mail uitbesteden?
Snel en persoonlijk!

Multi-Post is al 30 jaar een toonaangevende en betrouwbare dienstverlener op het gebied van print en mail. Het zeer moderne machinepark in combinatie met onze jarenlange expertise, zorgen voor de perfecte uitvoering van al uw direct mail opdrachten. Wilt u een deel van uw opdracht of het gehele traject van uw direct mailings bij ons uitbesteden? Alle mogelijkheden en oplages zijn mogelijk.

Wat is direct mail?

Direct Mail is geadresseerde en gepersonaliseerde post. Bij direct mail wordt een persoonlijke, vaak commerciële boodschap, aan een geselecteerde groep ontvangers verstuurd. Dit kan zijn via een brief, kaart of flyer en tegenwoordig natuurlijk ook via e-mail. Direct  Mail wordt met name gebruikt om een 'dialoog' met (potentiële) klanten aan te gaan.

Toepassingen van direct mail

Hieronder een aantal voorbeelden van direct mail: 

  • Direct mailing kaarten (diverse formaten)
  • Direct mail brief (met/zonder envelop)
  • Direct mail brief met folder of brochure
  • Uitnodigingen voor evenementen/klantendagen
  • Direct mailing met een plastic pas (zorgpas, groene kaart)

 

Multi-Post verstuurt zo'n 6 miljoen direct-mailings per jaar voor de retailbranche.


Verpakken (couverteren) en verzenden van (direct) mailings

Naast het printen en personaliseren van uw direct mail, kunnen wij u ook het verpakken en verzenden uit handen nemen. Onderstaande aspecten zijn bij ons mogelijk:

  • Het intelligent verpakken d.m.v. OMR, OCR, barcode of 2D
  • Het verwerken van verschillende soorten enveloppen
  • Invoer: losbladig papier, kettingpapier uit doos of vanaf een rol mogelijk
  • Het digitaal verwerken en verzenden
Wilt u graag een gedegen advies? Laat u geheel vrijblijvend voorlichten door één van onze specialiste

Voorbeeld kortingskaartDirect mailing kaarten voor korting

Direct mail Mailingen met een plastic kaart


Uw transactiemail of overige mailings uitbesteden?
Fysieke of digitale verzending, aan u de keuze!

Voor het uitbesteden van uw transactiemail en overige mailings kunt u ook bij Multi-Post terecht. Deze, vaak vertrouwelijke, mailings kunnen via invoer van losbladig papier, kettingpapier uit doos en vanaf rol voor u vervaardigd worden. Een voorbeeld is het printen, personaliseren, verpakken en verzenden van o.a.: facturen, salarisstroken, meterstandkaarten, acceptgirokaarten of  verkiezingsoproepen. Naast de personalisatieslag, kunt u ervoor kiezen om een variabele boodschap mee te laten printen. Deze variabele boodschap kan een commerciële boodschap, maar ook een herinnering/aankondiging zijn voor bijvoorbeeld een aanverwante dienst of verandering.
Uiteraard is het ook mogelijk om uw( transactie)mailings digitaal door ons te laten verzenden. Of een gedeelte per post en een gedeelte digitaal. Vraag naar de mogelijkheden!

Direct mailings voorzien van plastic pas

Als dienstverlener op het gebied van plastickaart personalisatie, verzorgen wij uiteraard ook uw direct mailings die voorzien zijn van één of meerdere plastic passen. Dit in samenwerking met onze afdeling voor plastickaart personalisatie. Steeds vaker geven bedrijven plastickaarten/passen uit met uiteenlopende doeleinden; als reclame-uiting of als loyaltykaart. Deze pas wordt voor u geproduceerd en gepersonaliseerd, vervolgens op een drager (brief, kaart of ander document) geplakt, verpakt in een envelop en verzonden naar uw klanten. Uiteraard met 100% garantie, dat de juiste kaart altijd op de juiste brief komt. Ook dit kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.