Print & Mail apparatuur aanschaffen of leasen?

Wat is Print & Mail apparatuur?

Multi-Post biedt al 30 jaar een uitgebreid en compleet leveringsprogramma print & mail apparatuur voor de verwerking van uw documentenstromen, zowel offline als online. Van multifunctionele printapparatuur tot vouw-, vul- en sluitmachines, alsmede adresseerprinters behoren tot ons complete assortiment. Zowel voor de verwerking van kleinere als grotere volumes, bieden wij u altijd de juiste oplossing! Onze apparatuur wordt zorgvuldig voor u geselecteerd en onderscheidt zich onder andere door betrouwbaarheid, kwaliteit en bedieningsgemak.
 

Uitgebreid assortiment Print & Mail apparatuur

Ons assortiment bestaat uit de onderstaande machines:

Couverteermachines en Vouwmachines,

Adresseerprinters en Kleurenprinter/enveloppenprinter (Astrojet M1),

Enveloppenopeners en Enveloppensluiters,

Sluitzegelmachines,

Multifunctionele printers

Bijbehorende software

Astrojet M1 kleurenprinter

Astrojet M1 kleurenprinter

Snel en flexibel in full color printen

De Astrojet M1 full color printer, print met gemak al uw enveloppen, kaarten en flyers in verschillende formaten en gramsgewichten.

Lees meer over M1

FastPac™ MPM950 couverteersysteem

FastPac™ MPM950 couverteersysteem

Voor de grotere postverzender!

Van facturen, herinneringen en loonstroken tot complete mailings, worden trefzeker verpakt. Een eenvoudig systeem dat iedereen kan bedienen!

Meer over de MPM950

Benieuwd welke machine het beste aansluit bij uw eisen en wensen?
Laat u, geheel vrijblijvend, voorlichten door één van onze specialisten op het gebied van postverwerking.

Telefonische helpdesk en onderhoud

Telefonische helpdesk en onderhoud

Multi-Post biedt u ook uitgebreide ondersteuning en service voor het onderhoud van uw apparatuur. De medewerkers van onze telefonische helpdesk staan u snel en vakkundig te woord en bieden u telefonisch advies op afstand. Voor het (preventieve) onderhoud, staat onze proffessionele technische dienst altijd voor u klaar.

Meer informatie

Meer informatie

Ons uiteindelijke doel is de kwaliteit en continuiteit van uw postverwerking en uitgaande documentenstromen voor u te blijven waarborgen. Uiteraard altijd tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding! Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078 - 654 82 16. Wij helpen u graag!