Totaaloplossingen voor uw postverwerking

Multi-Post heeft al 30 jaar de kennis en ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor het zo efficient mogelijk verwerken van inkomende en uitgaande post / documenten. Oplossingen voor het printen, verwerken en verzenden (per post of email) van uw documenten. Om u altijd de juiste oplossing te kunnen bieden, ontwikkelt Multi-Post een advies op maat van de behoeften en wensen binnen uw organisatie. Een advies dat is gebaseerd op een zorgvuldige analyse van uw post- en documentenstroom en eindigt bij een serviceorganisatie waar u op kunt rekenen!

Uw postverwerking praktischer, sneller en voordeliger?

Heeft u het idee dat uw postverwerking en/of documentenstroom praktischer, sneller en voordeliger kan of wilt u weten in hoeverre deze net zo efficient is als de rest van uw organisatie? Dan bent u bij Multi-Post aan het juiste adres.

Digitale postverwerking

U wilt uw documenten digitaal verwerken of fysiek? Of een combinatie van beide? Bij ons kan het allemaal. Wij bieden u oplossingen voor het verwerken van uw post en het verzenden van uw boodschap van A naar B. Per post of per email, dat maakt ons niet uit!

Neem contact met mij op voor deskundig advies

Uitbesteden of zelf doen?

Multi-Post biedt u altijd een totaaloplossing. Dus uitbesteden of zelf doen of een combinatie van beide? Vraag naar de mogelijkheden, want wij kunnen veel! En als we iets nog nooit eerder gedaan hebben, dan gaan we ver om uw vraag te kunnen beantwoorden!

Compleet assortiment Print & Mail apparatuur

Voor uw postverwerking en het printen, verwerken en verpakken in eigen beheer, biedt Multi-Post een uitgebreid en compleet leveringsprogramma Print & Mail apparatuur, zoals: couverteermachines, adresseerprinters, enveloppen openers en enveloppen sluiters, vouwmachines, sluitzegelmachines alsmede oplossingen voor Management Output Software (print software), Direct Mail software en Document Solutions.

Meer informatie?
Vraag meteen informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 16.

Wilt u direct een advies?

078 - 654 82 16