Document Solutions: besparen
op uw printkosten, eenvoudiger
dan u denkt!

Multi-Post biedt u dé oplossing om uw printkosten ingrijpend te verlagen en zo dus heel eenvoudig te besparen op uw printkosten. Met ons unieke meetsysteem maken wij uw printkosten volledig inzichtelijk.  Wij leveren niet alleen printers, multifunctionele kopieer-, scan- en printapparatuur van de merken Konica-Minolta, Ricoh, Lexmark en HP, maar ontzorgen u tevens op het gebied van tonerleveringen, storingen, onderhoud en het opgeven van tellerstanden. En dit alles zonder dat u hoeft te investeren!

Direct een voorstel

Ontzorgen en besparen op uw printkosten zonder investering

Alle voordelen op een rij:
  • Geen investering;
  • Laagste afdrukprijs;
  • Volledige ontzorging betreffende tonerleveringen, onderhoud en tellerstanden uitlezen;
  • Betalen voor daadwerkelijk verbruik. Niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd.

U heeft printer(s) bij een andere leverancier (met contract)

Zelfs dan kunt u besparen op de printkosten. Multi-Post helpt u het bestaande contract over te sluiten, zodat u erna profiteert van lagere prijzen.

Lees meer

U heeft geen printer(s) of printer(s) zelf aangeschaft (zonder contract)

Juist organisaties die zelf een printer of een heel printerpark aangeschaft hebben, kunnen veel besparen. Ook kleinere bedrijven, zelfs als u maar 1 printer in gebruik hebt.

Lees meer

Hoe helpen wij verder?

Telefonische helpdesk en onderhoud
  • Vrijblijvende analyse van uw multifunctionele printerpark en verbruikskosten d.m.v. ons unieke meetsysteem.
  • Onafhankelijk prijsvoorstel met A-merk multifunctionals en afdrukken in kleur en zwart/wit berekend o.b.v. uw gemiddelde dekkingspercentage.
  • Flexibele serviceovereenkomst, waarbij niet gemaakte afdrukken gecrediteerd worden. 

Onze A-merken multifunctionals

Meer informatie

 

Multi-Post werkt alleen met A-merken, zodat de kwaliteit van uw documentstromen altijd gewaarborgd blijft. Wij hebben een modellenselectie gemaakt van de apparatuur van: Konica Minolta, Ricoh, Lexmark en HP. Hiermee kunnen wij in elke documentbehoefte voorzien.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Multi-Post Document Solutions en de mogelijkheden voor uw organisatie, laat uw gegevens dan achter via het Contactformulier. Wij nemen dan, geheel vrijblijvend, contact met u op voor een advies. Of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 16.