Fysiek verlengstuk online verzekeringen Independer

Wie bij Independer een autoverzekering afsluit, ontvangt binnen drie dagen een groene kaart op creditkaartformaat. Multi-Post regelt dat allemaal voor Independer. Maar we doen meer voor de grootste internet aanbieder van verzekeringen en andere financiële producten. Multi-Post is het fysieke verlengstuk van de door Independer online afgesloten verzekeringen.

Groene kaart op creditkaartformaatPVC

De groene kaart op creditkaartformaat is populair onder onze klanten’, zegt Natasja Hogendoorn, manager 1-op-1 marketing binnen Independer. ‘Het verwerken van de nieuwe generatie groene kaarten besteden we uit aan Multi-Post. Wij leveren aan Multi-Post de klantdata aan. Dat is een zorgvuldig proces en gebeurt via beveiligde verbindingen. Bij het verwerken is het natuurlijk van cruciaal belang dat de informatie op de drager matcht met de gegevens op de cards zelf en 100% klopt. Die garantie geeft Multi-Post ons.'

Speciale applicatie om landendekking aan te kunnen geven

'Wat de verwerking van onze groene kaarten bijzonder maakt, is dat wij met diverse dekkingen te maken hebben. Dat komt omdat wij met verschillende verzekeringsmaatschappijen werken. Multi-Post heeft hiervoor een speciale applicatie gebouwd, waardoor aan de achterzijde van de pas wordt aangegeven welke dekking voor welke landen geldt. Dus niet alleen de voorzijde van de kaart bevat variabelen, zoals onder andere naam, kenteken en polisnummer, ook de achterzijde is per verzekeringsnemer anders. Dat maakt het verwerkingsproces complexer, maar Multi-Post heeft dat volledig onder controle. Zij verwerken dagelijks onze nieuwe autoverzekeringsafsluitingen, zodat de klant binnen maximaal drie dagen over de groene kaart beschikt’. Lees meer over de Independer autoverzekering .

Plastickaarten voor uw organisatie uitgeven

Persoonlijk zorgpakket
Alle klanten die via Independer een zorgverzekering afsluiten, ontvangen in de post een persoonlijk zorgpakket. Dit pakket bestaat uit: een persoonlijk verzekeringsbewijs (ook weer op een plastickaart van bio PVC), een brief en een persoonlijke folder. Voor Multi-Post een unieke service, omdat er drie informatiedragers automatisch worden gematcht. Voor Independer een extra dienst voor haar klanten. De folder bevat bijvoorbeeld een overzicht met de beste ziekenhuizen in de buurt. Multi-Post print een persoonlijke tekst in een voorgedrukte folder en zorgt er voor dat het complete zorgpakket bij de post wordt aangeboden.  Lees meer over de Independer zorgverzekering .

Over Independer
Independer is de grootste online aanbieder van verzekeringen en andere financiële producten. Het bedrijf is in 1999 opgericht om misstanden met verzekeringen aan te kaarten en om consumenten te helpen kiezen. Independer onderhandelt met verzekeraars over voorwaarden en prijzen en sloot afgelopen jaar voor 400.000 consumenten een verzekering af. Sinds 1 januari 2012 is Achmea grootaandeelhouder. Als bedrijf is Independer niet meer onafhankelijk, maar de vergelijkingen blijven wel volledig en objectief. De Raad van Toezicht bewaakt die objectiviteit.