Retail direct-mailings voor DataMatch

Voor DataMatch Rotterdam B.V. verstuurt Multi-Post zo’n 6 miljoen direct-mailings voor de retailbranche per jaar!

DataMatch is een vaste opdrachtgever van Multi-Post die haar direct-mailings voor een tweetal klanten uitbesteedt aan Multi-Post. Gemiddeld doet Multi-Post diverse varianten per week waarvan de aantallen erg verschillen. Hoofdzakelijk wordt Multi-Post ingezet voor de verzendingen van de grote parfumerieketen ICI PARIS XL  en de DA drogisterijen. 

Direct-mailings parfumerieketen

Voor de parfumerieketen worden verschillende direct-mailings verzorgd, waarbij het drukwerk ongepersonaliseerd aangeleverd wordt. Dit drukwerk wordt op verschillende manieren bewerkt en verstuurd.
Hieronder twee voorbeelden:

  • Het personaliseren, dichtplakken met sluitzegels en versturen van gespaarde tegoedbonnen;
  • Het personaliseren van A5 actiekaarten;
  • Het verpakken en verzendklaar maken van de mailings;
  • Het versturen van de mailings.
     

Retail direct-mailings voor DataMatch

Direct-maiings drogisterij-organisatie

Verder verzorgt Multi-Post veel direct-mailings, in opdracht van DataMatch,
voor een grote landelijk  bekende en opererende drogisterij-organisatie.
Deze direct-mailings hebben een sales gericht karakter. De mailings
worden direct naar de eindgebruiker of als zogenaamde ‘winkelkaart’ naar
de verschillende filialen verstuurd. Deze ‘winkelkaarten’ bevatten vaak een
aanbieding of aankondiging van een nieuw product. 

Jarenlange samenwerking

Het grote voordeel voor DataMatch is, dat alle handelingen onder één dak gedaan kunnen worden. DataMatch heeft in Multi-Post een vast contactpersoon voor verschillende opdrachten/varianten.  Door de inmiddels jarenlange samenwerking heeft men vaak  aan één woord genoeg om alles goed te laten verlopen.
Hierdoor is er een relatie ontstaan, waarbij men elkaar goed begrijpt en aanvoelt. En waarbij men snel en flexibel tot actie kan komen zonder uitvoerige briefings en overlegstructuren.

Direct-mail voor uw organisatie

Wilt u meer weten over het uitbesteden van direct-mail of een gedegen advies? Laat u geheel vrijblijvend voorlichten door één van onze specialisten.

Direct-Mail uitbesteden

Over DataMatch Rotterdam B.V.

DataMatch is al meer dan een decennium dé specialist op het gebied van klantgerichte retailmarketing. Zij geven u inzicht in het koopgedrag van uw klant en helpen u met het opzetten en onderhouden van een effectief loyaliteitsprogramma.
Door het koppelen van klantdata worden inzichten verkregen in het koopgedrag van de klant. Zij stellen u in staat om zelf de data te analyseren en klantgroepen te segmenteren. Zij bieden hun klanten hiervoor een zeer gebruiksvriendelijk marketing dashboard  waarmee elke marketeer 24/7 snel en eenvoudig klantdata kan raadplegen en bewerken. Daarnaast kunnen zij voor u het gehele druk- en printwerk verzorgen.
DataMatch is een organisatie die de afgelopen decennia heeft bewezen betrouwbaar, flexibel en innovatief te zijn voor bedrijven in de profit en non-profit sector.