Transactiemail uitbesteden?
100% veilig en vertrouwd!

Multi-Post is al 30 jaar een toonaangevende en betrouwbare dienstverlener op het gebied van print en mail. Met ons zeer moderne machinepark in combinatie met onze jarenlange expertise, zorgen wij ervoor dat wij uw transactiemail 100% veilig en vertrouwd versturen. Fysiek of digitaal, aan u de keuze. Wilt u alleen het printen, verpakken of  versturen van uw transactiemail of een combinatie hiervan bij ons uitbesteden? Alle opties en oplages zijn mogelijk!

Wat is transactiemail?

Transactiemail zijn documenten met een vertrouwelijke en/of financiële boodschap. Bij het uitbesteden van uw transactiemail gaat het erom uw documenten veilig en beveiligd te verzenden via post of email.

Toepassingen van transactiemail

De toepassingsgebieden van transactiemail zijn erg groot, maar bevatten (bijna) altijd het overbrengen van vertrouwelijke informatie. Voorbeelden hiervan zijn het verzenden van:

 • Meterstandenkaarten
 • Acceptgirokaarten
 • Facturen en salarisstroken
 • Polisbladen
 • Jaarverslagen


 

Voorbeeld transactiemail

Voordelen van uw transactiemail uitbesteden bij Multi-Post

 • 100% veilig:
  Doordat Multi-Post beveiliging hoog in het vaandel heeft staan, kunt u ervan uitgaan, dat wij uw transactiemail  integer en vertrouwelijk verwerken en versturen. Onze diverse certificeringen geven u de garantie, dat wij informatie beveiliging hoog in het vaandel hebben staan!
 • Jarenlange expertise:
  Reeds sinds 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van transactiemail. Onze medewerkers zijn professioneel en deskundig. Zij voeren uw opdrachten met de grootste precisie uit.
 • Gecertificeerd voor het printen van acceptgiro's:
  Multi-Post is gecertificeerd voor het printen en verzenden van acceptgiro's. Dit geldt zowel voor de EURO-acceptgiro als voor de IBAN-acceptgiro die tegenwoordig verplicht is.
 • Variabele dataprinting
  Naast de  personalisatieslag, kunt u ook een variabele, commerciële boodschap mee printen. Dit kan in de vorm van een aankondiging van een nieuwe actie of door een aanverwant dienst/product aan te prijzen.
 • Volledige ontzorging
  Wij  kunnen u het gehele traject  uit handen nemen. U levert dan een adressenbestand aan met benodigde data, waarna wij dit volledig voor u (voor)bewerken, printen, couverteren en versturen (fysiek of digitaal). Ook het bestellen van het benodigde briefpapier en de enveloppen nemen wij u, indien gewenst, uit handen.
 • Zowel per post als per email
  U bepaalt of uw transactiemail per post of per email verzonden moet worden. Ook een combinatie van beide is mogelijk.
 

Uw mailing met plastic passen

Als dienstverlener op het gebied van plastickaart personalisatie, verzorgen wij uiteraard ook uw direct mailings in samenwerking met onze afdeling voor plastickaart personalisatie. Steeds vaker geven bedrijven plastickaarten/passen uit met uiteenlopende doeleinden; als reclame-uiting of als loyaltykaart. Ook dit kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.