Mailing versturen
Wij doen het gewoon!

Wat is een mailing?

Een mailing is eigenlijk alles wat u wilt versturen aan derden: aan uw eigen medewerkers, maar ook aan uw prospects, klanten en/of leveranciers. Een mailing kan bestaan uit één enkel document of meerdere documenten en kan eenmalig, incidenteel tot zelfs dagelijks verstuurd worden. Een mailing kan per post of digitaal ( email) verzonden worden. Wat uw mailing ook inhoudt en hoe u het ook wilt versturen, wij doen het gewoon!

Toepassingen van een mailing versturen

Een mailing kan een commerciële boodschap bevatten (direct mail) of een financiële boodschap (transactiemail). Denk hierbij aan het versturen van:

 • loonstroken of facturen,voorbeeld mailing
 • meterstanden opnamekaarten
 • oproepbrieven, polissen
 • flyers, brochures
 • mailing met plastic pas (bijvoorbeeld zorgpas op brief)
 • elke gepersonaliseerde mailing (direct mailing)
   

Kortom: een mailing is alles wat u van A naar B wilt (laten) versturen. Fysiek of digitaal.

Multi-Post kan alle toepassingen voor u verzorgen.
In alle oplages. Fysiek of digitaal of beide.

Heeft u specifieke wensen aan uw mailing? Vraag naar de mogelijkheden, want wij kunnen heel veel voor u mogelijk maken! Wij denken met u mee en gaan ver om voor u de juiste oplossing te bedenken!

Direct een offerte aanvragen

Mailing versturen, welke mogelijkheden heeft u bij ons?

Geen brug is ons te ver om voor onze klanten een oplossing te bieden. En met 30 jaar ervaring, zijn wij met recht specialist te noemen. De oplossingen die wij bieden, zijn kort gezegd:

 • Uw mailing uitbesteden (geheel of gedeeltelijk)
  Het versturen van uw mailing (per post, digitaal of beide) gedeeltelijk of volledig uitbesteden. Wij kunnen u alles uit handen nemen. U volledig ontzorgen!
 • Uw mailing zelf verwerken en verzenden
  Uw mailing bij u op kantoor verwerken en verzenden (fysiek, digitaal of beide).


Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het versturen van een mailing of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op via Contact. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.Telefonisch is uiteraard ook mogelijk via: 078 6 54 82 03.