Digitale verzending van uw mailings

Multi-Post verzorgt de verzending van al uw mailings. Zowel per post als email. Dat kan een reguliere mailing zijn (direct mail), maar ook een vertrouwelijke transactiemail, zoals een factuur, salarisstrook, acceptgiro of meterstandenkaart. Ook een combinatie van fysiek én digitaal verzenden is mogelijk!

Voordelen van digitale verzending door Multi-Post

 • 100% veilig en betrouwbaar
  Onze datalijnen zijn 100% beveiligd. Wij beschikken over diverse certificeringen op dit gebied.
 • Volledige ontzorging
  U levert een (e-mail)adressenbestand, template en eventueel beeldmateriaal aan en wij verzorgen de verzending op het door u gewenste tijdstip. Van het personaliseren en verzenden tot het in kaart brengen van uw emailbestand.
 • Flexibiliteit
  Wij denken altijd met u mee. Heeft u bijzondere eisen / wensen aan uw mailing? Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om het voor u voor elkaar te krijgen. Niks is ons te gek!
 • 30 jaar ervaring
  Ook in het verzenden van mailings per post.
 • Mogelijkheid om u te ondersteunen bij het verrijken van uw emailbestand.
 • 24/7 inzage in de status van uw mailings
  Middels onze Multi-Post Print-of-Mail-portal.


Zowel verzending per post als digitaal (of een combinatie) mogelijk. Van de dagelijkse verwerking tot de uitvoer van incidentele projecten. Multi-Post biedt u altijd de juiste oplossing!

Direct een offerte?

Digitale verzending van acceptgiro’s

Wij printen en verzenden al sinds jaar en dag acceptgiro’s voor onze klanten en beschikken ook over de benodigde certificeringen om dit te mogen doen.
Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw acceptgiro’s digitaal te versturen. U kunt hierbij zelf bepalen welke betaalopties u aan uw klanten aanbiedt. Bijvoorbeeld betalen via IDEAL, credit card, Afterpay, Paypall, etc.

Uw mailing toch liever per post verzenden of een combinatie van post en email?

Dat doen we ook!
Van het printen en personaliseren van de mailing tot het verwerken en verzenden naar uw klanten. Alles is mogelijk.
Lees hier meer over mailing versturen per post

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het verzenden van uw mailings (digitaal of fysiek), laat uw gegevens dan achter via Contact. Wij nemen dan, geheel vrijblijvend, contact met u op.
Direct telefonisch contact opnemen kan ook via: 078 - 654 82 22.