Vouwmachine aanschaffen
of huren?

Multi-Post levert een verscheidenheid aan vouwmachines. Tevens leveren wij een complete lijn couverteermachines. Wat de toepassing ook is, Multi-Post biedt altijd een oplossing. Voor zowel kleinere als grotere oplages.
 

Wat is een vouwmachine?

De vouwmachine vouwt met hoge snelheid en precisie al uw documenten.
 

Toepassingen van vouwmachines

Veel gebruikte toepassingen zijn de verwerking van onder andere: loonstroken, facturen, herinneringen en aanmaningen, nieuwsbrieven, complete mailings met eventuele bijlagen zoals: retour enveloppen, folders, boekjes, etc..

 

Wat is een couverteermachine?

Vaak verwart men de vouwmachine met de couverteermachine. Een couverteermachine is een machine, die documenten vouwt en daarnaast ook met of zonder bijlage(n) in een envelop doet en de envelop sluit.

MPV vouwmachine

MPV vouwmachines

Leverbaar in vier modellen

De MPV vouwmachine is leverbaar in drie modellen. Alle vier staan bekend om hun kwaliteit en het bedieningsgemak.

Naar MPV vouwmachine

MPM couverteersystemen

MPM couverteermachines

Leverbaar in verschillende modellen

De MPM couverteersystemen van Multi-Post zijn leverbaar in verschillende types en modellen. Voor zowel de 'kleinere' als de 'grotere postverzender.

Naar couverteermachines

Telefonische helpdesk en onderhoud

Telefonische helpdesk en onderhoud

Multi-Post is al decennia lang een betrouwbare leverancier van print en mail apparatuur. Voor het onderhoud van alle apparatuur en software staat een professionele service dienst voor u klaar. Tevens beschikken wij over een telefonische helpdesk met deskundige medewerkers voor al uw vragen en directe ondersteuning bij het gebruik van al uw apparatuur. Tel: 078-6 54 82 00.

Meer informatie

Meer informatie

Ons uiteindelijke doel is de kwaliteit en continuiteit van uw postverwerking en uitgaande documentenstromen voor u te blijven waarborgen. Uiteraard altijd tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding! Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078 - 654 82 16. Wij helpen u graag!