FlexStream software - dé oplossing voor optimalisatie van uw documentenstromen

Flexstream software: voeg scancodes (en andere informatie) toe aan bestaande (PDF-)bestanden

 FlexStream software is dé oplossing om uw documentenstroom te optimaliseren zonder enige aanpassing te hoeven doen in uw huidige software. Het is een tool die u in staat stelt om scancodes (OMR, barcodes) en andere informatie toe te voegen aan uw bestaande PDF-bestanden en zo uw bestanden klaar te maken voor verwerking op de couverteermachine. U kunt uw bestanden snel en eenvoudig bewerken en achteraf extra (promotionele) toevoegingen doen. Maakt uw huidige applicatie geen PDF-bestand? Geen enkel probleem! Met de kosteloze PDF-writer software, kunt u heel gemakkelijk, in principe ieder bestand, opslaan als een PDF-bestand.

Functies en toepassingen van FlexStream

Met FlexStream software kunt u.

  • De inhoud van al uw documenten en/of mailings heel gemakkelijk aanpassen.
  • Heel eenvoudig scancodes (OMR, barcodes, etc.) aan uw documenten toevoegen.
    Op deze manier kunt u uw bestanden klaarmaken voor verwerking op uw couverteermachine.
  • Aanpassingen doen in de layout van het document.
    Zo kunt u bijvoorbeeld tekstblokken verplaatsen (adres links in plaats van rechts), vaste of variabele teksten en/of logo's (variabele data printing), gebaseerd op ingestelde condities, toevoegen en/of weglaten en allerlei andere promotionele toevoegingen plaatsen. Combineer bijvoorbeeld uw factuur met FlexStream door deze te verrijken met een promotionele boodschap. Eventueel met variabele data.


Zelf proberen?
Wilt u zelf ondervinden hoe eenvoudig de FlexStream software daadwerkelijk is in gebruik, maak dan gebruik van de gratis 30 dagen download! Hiermee kunt u ongelimiteerd uitproberen wat de software u voor mogelijkheden biedt.

 

Variabele data printing met FlexStream software
Behalve het toevoegen van scancodes,  kunt u aanpassingen doen in de layout van het document. Zo kunt u bijvoorbeeld tekstblokken verplaatsen (adres links in plaats van rechts), vaste of variabele teksten en/of logo's (variabele data printing), gebaseerd op ingestelde condities, toevoegen en/of weglaten en allerlei andere promotionele toevoegingen plaatsen. Combineer bijvoorbeeld uw factuur met FlexStream door deze te verrijken met een promotionele boodschap. Eventueel met variabele data.

FlexStream software: onafhankelijk van bestaande software en gebruiksvriendelijk
FlexStream draait onafhankelijk van uw bestaande software en is zeer gebruiksvriendelijk. Er is dus geen gespecialiseerd personeel nodig om ermee te kunnen werken. De FlexStream software is gebaseerd op de laatste versie van Microsoft Office en volledig in het Nederlands beschikbaar. Hierdoor is het zo intuitief en eenvoudig in gebruik, dat werkelijk iedereen ermee kan werken!

De voordelen van FlexStream software op een rij
De belangrijkste voordelen van FlexStream software zijn:
- Het automatisch sorteren van bij elkaar behorende documenten. Vanuit één of verschillende bestanden.
- Het toevoegen van scancodes aan uw documenten voor verwerking op de couverteermachine.
- De garantie bij het couverteren, dat de juiste set van documenten bij elkaar in de envelop komt (integriteitscontrole).
- Besparing van portokosten en enveloppen door het optimaliseren van de sets.
- Onafhankelijk van uw bestaande software.
- Ongekend gebruiksvriendelijk.
- Lage investering met een optimaal rendement.
- Optimale integriteit van uw documentenstroom.

OMR/Scancode verwerking met FlexStream op de Multi-Post couverteermachines

Met FlexStream  zijn de scancodes voor alle Multi-Post couverteermachines reeds voorgedefinieerd in het programma. Met FlexStream in combinatie met een Multi-Post couverteermachine, kunt u zonder maar één aanpassing te doen, variabele intelligente verpakkingen maken, waardoor de inhoud van de envelop 100% correct is en bovendien tijd en kosten worden bespaard.

Download hier onze FlexStream brochure voor uitgebreide informatie.

Meer informatie?
Vraag meteen informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 16.