Sluitzegelmachine aanschaffen
of leasen?

Wat is een sluitzegelmachine?

Een sluitzegelmachine is een machine, die de open kant van documenten sluit met behulp van een ronde sluitsticker. Hierbij heeft het document volle attentiewaarde bij de ontvanger. Multi-Post levert een complete lijn sluitzegelmachines. Zowel voor de ‘kleinere’ postverzender als voor de ‘grotere’ postverzender. Bij Multi-Post vindt u altijd de juiste oplossing!

 

Toepassingen van een sluitzegelmachine

Veel gebruikte toepassingen zijn de verwerking van onder andere: folders, boekjes, kranten en flyers.

Astrojet ATS-12 sluitzegelmachine

MPS 12 sluitzegelmachine

Zowel in-line als stand-alone

Razendsnel uw folder, krant of flyer sluiten d.m.v. een sluitsticker. Kan zowel in-line als stand-alone werken met het geïntegreerde toevoerstation.

Lees meer over de MPS 12

Astrojet 9600 sluitzegelmachine

MPS 9600 sluitzegelmachine

Bespaar kosten van een envelop!

Door gebruik te maken van een sluitzegel op uw documenten, heeft u geen envelop meer nodig. Dit levert u een enorme kostenbesparing op!

Lees meer over de MPS 9600

Bent u benieuwd welk model of type het beste bij uw wensen past?

Telefonische helpdesk en onderhoud

Telefonische helpdesk en onderhoud

Multi-Post is al decennia lang een betrouwbare leverancier van print en mail apparatuur. Voor het onderhoud van alle apparatuur en software staat een professionele service dienst voor u klaar. Tevens beschikken wij over een telefonische helpdesk met deskundige medewerkers voor al uw vragen en directe ondersteuning bij het gebruik van al uw apparatuur. Tel: 078-6 54 82 00.

Meer informatie

Meer informatie

Ons uiteindelijke doel is de kwaliteit en continuiteit van uw postverwerking en uitgaande documentenstromen voor u te blijven waarborgen. Uiteraard altijd tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding! Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078 - 654 82 16. Wij helpen u graag!