Couverteermachines overzicht

OfficeRight™ MPM200 couverteersysteem

OfficeRight MPM200 couverteersysteem

Het OfficeRight MPM200 couverteersysteem van Multi-Post is een kleine en stijlvolle desktop couverteermachine, die de voorheen handmatig uitgevoerde werkzaamheden gemakkelijk en automatisch verwerkt. Door het compacte formaat is de couverteermachine zeer geschikt voor kantoren en de ‘kleinere’ postverzender. Ook is de MPM200 goed te plaatsen bij een balie of receptie.

 

OfficeRight™ MPM380 couverteersysteem

OfficeRight MPM380 couverteersysteem

Het OfficeRight MPM380 couverteersysteem van Multi-Post maakt licht werk van stapels uitgaande post: van facturen, herinneringen, loonstroken en nieuwsbrieven tot complete mailings. Dankzij het compacte formaat, is dit systeem ook zeer geschikt voor kantoren en (kleinere) afdelingen. Het bedieningsgemak is groot, met een overzichtelijk en logisch Nederlandstalige display.

 

FastPac™ MPM425 couverteersysteem

FastPac MPM425 couverteersysteem

Het FastPac MPM425 couverteersysteem van Multi-Post is de ‘grote broer’ van de OfficeRight MPM 380. De MPM425 onderscheidt zich van de MPM380 couverteermachine in een hogere snelheid, grotere volumeverwerking en buffercapaciteit, zowel voor het enveloppenstation als voor het bijlage station. Door deze extra’s verhoogt u uw efficiency optimaal.

 

FastPac™ MPM500 couverteersysteem

FastPac MPM500 couverteersysteem

Het FastPac MPM500 couverteersysteem van Multi-Post verwerkt met gemak grote stapels uitgaande post voor de grotere postverzender. Van facturen, herinneringen, loonstroken en nieuwsbrieven tot complete mailings, worden trefzeker verpakt.

 

FastPac™ MPM600 couverteersysteem

FastPac MPM600 couverteersysteem

Het FastPac MPM600 couverteersysteem van Multi-Post is de ‘grote broer’ van de FastPac MPM500. De MPM600 onderscheidt zich van de MPM500 in een hogere snelheid, grotere volumeverwerking en buffercapaciteit voor documenten.

 

FastPac™ MPM900-serie couverteersysteem

FastPac MPM900 couverteersysteem

De FastPac MPM900-serie bestaat uit de FastPac MPM900 en de FastPac MPM950 couverteersystemen. Beide couverteersystemen verwerken met gemak grote stapels uitgaande post voor de grotere postverzender. Van facturen, herinneringen, loonstroken en nieuwsbrieven tot complete mailings, worden trefzeker verpakt .En het is zo eenvoudig dat iedereen de systemen kan bedienen.

 

Plockmatic 4000 couverteersysteem

Plockmatic 4000 couverteersysteem

Verwerking van kabinet, C4 én C5 enveloppen.                                                        Het Plockmatic 4000 couverteersysteem van Multi-Post is een modulair couverteersysteem, uitgevoerd volgens de allerlaatste, moderne technieken, waarbij u de keuze heeft uit vanaf een eenvoudige 1-stationsmachine tot een geavanceerd 8-stations couverteersysteem.

 

DI4000 en DI4500 couverteersysteem

DI4000 en DI4500 couverteersysteem

De modellen DI4000 en DI4500 zijn uitgevoerd volgens de allerlaatste moderne technieken. Het gebruikersgemak o.a. het omstellen naar verschillende jobs en de toegankelijkheid is uniek in zijn klasse. Deze couverteersystemen bieden optimale flexibiliteit in het verwerken van verschillende soorten documenten.

 

Wilt u direct een advies?

078 - 654 82 16