MPE enveloppen sluiter: snel en gemakkelijk sluiten van enveloppen

MPE Enveloppen sluiter: de absolute top

U heeft uitgaande post, maar alle enveloppen moet u nog handmatig sluiten? De MPE enveloppensluiter is de absolute top op het gebied van het sluiten van enveloppen. Snel, probleemloos en gemakkelijk! Uw uitgaande post is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf!MPE Enveloppen sluiter

MPE Enveloppen sluiter: snel en gebruiksvriendelijk

Variabele snelheid en automatische dikte-instelling maken de MPE enveloppensluiter een ideale machine. Door de snelheid van maximaal 18.000 poststukken per uur is de MPE een zeer snelle en gebruiksvriendelijke enveloppensluiter.


MPE Enveloppensluiter met automatische enveloppen- en watertoevoer

Door de automatische enveloppen- en watertoevoer, kunt u simpelweg een stapel enveloppen invoeren en verder gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. Het systeem sluit alle enveloppen moeiteloos, zelfs C4 enveloppen die sluiten aan de korte zijde. Een gepattenteerd systeem opent de envelopklep voor een optimale bevochtiging en voorkomt het vastlopen van de envelop bij het sluitgedeelte. Een veel vookomend euvel bij enveloppen sluiters. Het zelfreinigend bevochtigingssysteem is zeer duurzaam en voorkomt geurvorming, zoals bij bevochtigingsviltjes en sponsjes.

Meer informatie?

Vraag meteen informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 16.

PDF logoVoor uitgebreide informatie en technische gegevens kunt u hier onze brochure downloaden.