Enveloppen opener aanschaffen
of huren?

Enveloppen openers van Multi-Post

Multi-Post levert een verscheidenheid aan enveloppen openers. Compact, efficient en zeer eenvoudig te bedienen, dat zijn de algemene eigenschappen van de enveloppen openers uit ons assortiment. Zowel voor klein, midden als grote volumes bieden wij een juiste oplossing!

 

Enveloppen openers - modellen en opties

De enveloppen openers van Multi-Post zijn leverbaar in verschillende modellen en uitvoeringen en met tal van opties. Een aantal van deze opties zijn:

• op 0-stelbare teller en/of voor instelbare teller;
• variabele snelheidsregelaar en/of  uitvoertransport aflegband;
• bijpassend en functioneel onderstel.

MPE enveloppen opener

MPE enveloppen openers

Voor kleine tot middelgrote volumes

Open uw dagelijkse post snel en veilig. Verwerkt maar liefs 400 enveloppen per minuut. Kortom: de beste enveloppen opener in zijn klasse!

Lees meer over MPE

Secob enveloppen opener

Secob enveloppen openers

Voor middelgrote tot grote volumes

De zogenaamde 'freestechniek' heeft velen voordelen t.o.v. openers die de enveloppen open snijden.

Lees meer over Secob

Bent u benieuwd welk model of type het beste bij uw wensen past?

Telefonische helpdesk en onderhoud

Telefonische helpdesk en onderhoud

Multi-Post is al decennia lang een betrouwbare leverancier van print en mail apparatuur. Voor het onderhoud van alle apparatuur en software staat een professionele service dienst voor u klaar. Tevens beschikken wij over een telefonische helpdesk met deskundige medewerkers voor al uw vragen en directe ondersteuning bij het gebruik van al uw apparatuur. Tel: 078-6 54 82 00.

Meer informatie

Meer informatie

Ons uiteindelijke doel is de kwaliteit en continuiteit van uw postverwerking en uitgaande documentenstromen voor u te blijven waarborgen. Uiteraard altijd tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding! Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078 - 654 82 16. Wij helpen u graag!