DI4000 en DI4500 couverteersystemen

High Speed enveloppenvul- en sluitsystemen

De modellen DI4000 en DI4500 zijn High Speed couverteersystemen uitgevoerd volgens de allerlaatste moderne technieken. Het gebruikersgemak o.a. het omstellen naar verschillende jobs en de toegankelijkheid zijn uniek in zijn klasse. Deze couverteersystemen bieden optimale flexibiliteit in het verwerken van verschillende soorten documenten.DI4000-DI4500.jpg

Eenvoudige bediening van de DI400 en DI4500 couverteersystemen

Ondanks de vele mogelijkheden van dit couverteersysteem blijft de bediening uiterst eenvoudig. De basismachine is voorzien van een centraal bedieningsdisplay bestaande uit een PC met 17 inch touch screen, wat u heel makkelijk door alle programma’s en mogelijkheden van de machine leidt. De PC biedt u de mogelijkheid jobs voor te programmeren. Bij het oproepen van een programma zal de machine zich automatisch instellen op de te verwerken job. Het instellen van de juiste vouwlengte, de te gebruiken enveloppen en toevoerstations gebeurt volautomatisch. Omstellen van de ene naar de andere applicatie gaat razend snel en gemakkelijk.

Neem contact met mij op voor een deskundig advies

DI4000 en DI4500 zijn modulaire couverteersystemen

De DI4000/4500 is een modulair couverteersysteem, waarbij u de keuze heeft vanaf een eenvoudige 1-stations tot een geavanceerde 9-stations machine met alle mogelijke leestechnieken zoals OMR, BCR, OCR en Data Matrix. Het systeem heeft een uiterst fraai, design chassis.

Verwerking en snelheid van de DI4000 en DI4500 couverteersystemen

Met het DI4000 couversysteem kunnen enveloppen worden verwerkt tot en met het formaat C5. Het omstellen van de ene naar een andere toepassing is eenvoudig, terwijl alle stations tijdens de verwerking kunnen worden bijgevuld. Naar keuze kunnen de enveloppen wel of niet worden gesloten.
De maximumsnelheid is tot maximaal 10.000 gevulde enveloppen per uur (afhankelijk van de applicatie). Met de DI4500 kunnen enveloppen worden verwerkt tot en met het formaat C4 pocket (klepsluiting aan de korte zijde).

De DI4000 is in een later stadium heel eenvoudig uit te breiden naar het model DI4500 met het optioneel leverbare C4 enveloppen toevoerstation. Deze optie is uniek in de "couverteerwereld".

Meer informatie?

Vraag meteen informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 16.

Voor uitgebreide informatie en technische gegevens kunt u hier onze brochure downloaden.