Post of Mail

De Post of Mail applicatie maakt het mogelijk om bestanden te uploaden naar een speciale Multi-Post cloud omgeving. Vervolgens worden deze bestanden geanalyseerd, verwerkt en de betreffende documenten worden verstuurd naar de klanten van uw bedrijf. Digitaal of fysiek, dat kan allebei. 

Uw digitale en fysieke post in de cloud

Multi-Post ontzorgt uw bedrijf hierbij volledig en helpt bij het verrijken van het emailbestand. U heeft op elk moment  inzage in het verloop van de uitgaande documenten en kan alles live volgen wat er gebeurt. De portal kan naar al uw wensen worden ingericht.

Deze applicatie geeft u de mogelijkheid te digitaliseren zonder complexe interne veranderingen door te voeren. U levert de documenten en wij doen de rest! Er is voor U ook een klantportal beschikbaar waarbij u het proces kan volgen en kan kiezen via welk kanaal (print of mail) de documentstromen moeten gaan

De volgende voordelen voor u op een rij met de Post of Mail applicatie van Multi-Post:

  • Altijd inzicht in de status van opdrachten
  • Combinatie verzenden per post en digitaal mogelijk
  • Eigen branding van de portal
  • Enorme kostenbesparing
  • Volledige ontzorging
  • Verrijking emailbestand

Direct meer informatie

API – Drukkerij koppeling

Met de API kunt u alle documentstromen koppelen en uitbesteden aan onze printstraat. Dit betekent flexibiliteit, kostenbesparing en uw documenten worden in een hoogwaardige omgeving verwerkt. Het is als een digitale printdriver waar de gehele organisatie gebruik van kan maken alleen waar nooit naar om gekeken hoeft te worden. Multi-Post verzorgt uw documentstromen en communicatie van begin tot einde.

Scan service

Met de scan service van Multi-Post kunnen we alle inkomende communicatie of uw gehele archief digitaliseren. Zo bent u snel en gemakkelijk klaar voor de toekomst en het digitale werken. Alle stukken worden voor u geclassificeerd en gesorteerd, wij nemen u het sorteerproces hiervoor uit handen. Naast de digitale slag maakt dat ook dat het digitaal archief netjes opgeruimd is.

Advies & Maatwerk – gratis quick scan

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Laat Multi-Post dan geheel vrijblijvend een quick scan doen om te beoordelen welke oplossing het beste past bij uw organisatie en waar voor u de meeste winst ligt! Wij adviseren in de gehele keten van interne, inkomende en uitgaande communicatie. Wij delen graag de kennis van onze experts met u voor een goede integrale aanpak!

Direct meer informatie

Voor meer informatie over de diensten en producten van Multi-Post kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier hiernaast. Wij zullen uw aanvraag direct in behandeling nemen.