SMS mailings

Wil je liever korte en opvallende berichten sturen naar jouw klanten? Kies dan voor de SMS functie! Dit is ideaal voor status updates van bijvoorbeeld een bestelling of betaling en het SMS-bericht wordt direct opgemerkt.

  • Stel zelf je workflow op, afhankelijk van de wensen en behoeften van de ontvanger
  • Automatiseer de communicatie via diverse kanalen (post, SMS en e-mail)
  • Maak op basis van jouw huisstijl templates
 

Van kleine tot grote berichten, alle opties zijn mogelijk!

Updates, betalingsherinneringen of felicitaties; alles is mogelijk! Maak gemakkelijk een eigen template voor het SMS bericht op het platform, selecteer je contactlijst en klik op verzenden. Zo gemakkelijk is het.

Vrijblijvend adviesgesprek

Communiceer frequenter, relevanter en persoonlijker met je klanten.

Omdat er op basis van de behoeften van jullie klant een campagne ingesteld wordt zijn je mailings relevanter en persoonlijker. De verschillende communicatiemogelijkheden zorgen ervoor dat je directer en frequenter communiceert met jullie klant.

Vrijblijvend adviesgesprek

Workflows

Afhankelijk van het beoogde doel kan de communicatie verzonden worden op basis van een vooraf ingesteld proces. Ook wel een workflow genoemd. Met PostBridge stel je gemakkelijk in wat er wanneer verstuurd dient te worden en via welk kanaal. Met behulp van workflows bereik je pas echt op een geschikte manier de doelgroep!

Automatisering

Workflows zijn ideaal om het systeem te laten bepalen wat wanneer verstuurd moet worden. Het wordt pas helemaal gemakkelijk als je helemaal niks meer hoeft te doen. Door de mogelijkheden om data automatisch in PostBridge te laden, kunnen de workflows dit oppakken en de communicatie versturen.

Data & Inzichten

Meten is weten! Wanneer campagnes uitgevoerd worden wil je ook graag weten wat het resultaat is. Postbridge toont daarom overzichtelijk wat er wanneer verzonden is en met welk resultaat. Met de data die PostBridge met jou deelt kom je tot nieuwe inzichten die de volgende campagne tot een nog groter succes maakt.

Stuur wat je wilt, wanneer je het wilt

Maak je mailings voortaan in een handomdraai! Met PostBridge behoud jij de controle over het versturen van je mailings, de manier waarop en wanneer je dit doet. Uiteraard stellen wij graag de huisstijl in, zodat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op de content, de resultaten en de optimalisatie!

Vrijblijvend adviesgesprek

Advies & Maatwerk – doe een gratis quick scan!

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie? Laat dan een geheel vrijblijvende quick scan uitvoeren! Zo weet je precies welke oplossingen het beste passen bij de organisatie, en waarmee je de meeste winst kunt behalen. Wij adviseren in de gehele keten. Dit houdt in dat we kijken naar de interne, inkomende en uitgaande communicatie. Wij delen graag de kennis van onze experts voor een goede integrale aanpak!

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Jeffrey Hagenstein

Senior Accountmanager

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

ICT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]