Post mailings

Communiceer met klanten via e-mail, post of sms – via één multi-channel communicatie platform. Met onze Postbridge tool ben je in staat documentstromen zelf te beheren, te ontvangen en te versturen.

  • Stel zelf je workflow op, afhankelijk van de wensen en behoeften van de ontvanger
  • Automatiseer de communicatie via diverse kanalen (post, SMS en email)
  • Maak op basis van jouw huisstijl templates
 

Jarenlange ervaring op het gebied van Print & Mail

Geen brug is ons te ver om voor onze klanten een oplossing te bieden. En met 30 jaar ervaring, zijn wij met recht specialist te noemen. In onze beveiligde printhal verzorgen wij jouw mailing per post van A tot Z! Stel zelf jouw voorkeuren in qua huisstijl op de brief en/of envelop en wij verzorgen de rest!

Vrijblijvend adviesgesprek

API-drukkerij koppeling

Met de API kun je alle documentstromen koppelen en uitbesteden aan onze printstraat. Dit betekent flexibiliteit, kostenbesparing en jullie documenten worden in een hoogwaardige omgeving verwerkt. Wij verzorgen jullie documentstromen en communicatie van begin tot einde.

Vrijblijvend adviesgesprek

Workflows

Afhankelijk van het beoogde doel kan de communicatie verzonden worden op basis van een vooraf ingesteld proces. Ook wel een workflow genoemd. Met PostBridge stel je gemakkelijk in wat er wanneer verstuurd dient te worden en via welk kanaal. Met behulp van workflows bereik je pas echt op een geschikte manier de doelgroep!

Automatisering

Workflows zijn ideaal om het systeem te laten bepalen wat wanneer verstuurd moet worden. Het wordt pas helemaal gemakkelijk als je helemaal niks meer hoeft te doen. Door de mogelijkheden om data automatisch in PostBridge te laden, kunnen de workflows dit oppakken en de communicatie versturen.

Data & Inzichten

Meten is weten! Wanneer campagnes uitgevoerd worden wil je ook graag weten wat het resultaat is. Postbridge toont daarom overzichtelijk wat er wanneer verzonden is en met welk resultaat. Met de data die PostBridge met jou deelt kom je tot nieuwe inzichten die de volgende campagne tot een nog groter succes maakt.

Stuur wat je wilt, wanneer je het wilt

PostBridge zorgt ervoor dat het maken van mailings voortaan heel snel en gemakkelijk gaat. Jij behoudt de controle over wat je gaat versturen, wanneer je het verstuurt en op welke manier dit gedaan wordt. Wij stellen uiteraard graag de huisstijl in, dan kan jij je volledig focussen op de content, de resultaten en de optimalisatie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Advies & Maatwerk – doe een gratis quick scan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Doe een geheel vrijblijvende quick scan! Zo kunnen we beoordelen welke oplossingen het best passen bij de organisatie en waar voor jou de meeste winst ligt. Wij adviseren in de gehele keten van interne, inkomende en uitgaande communicatie. Onze experts delen graag de kennis voor een goede en integrale aanpak!

Acceptgiro

Toch liever op de traditionele manier acceptgiro versturen maar wel veel vrijheid behouden voor personalisatie van je facturen? Dan kan PostBridge daar natuurlijk ook invulling aan geven.

Vrijblijvend adviesgesprek

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Jeffrey Hagenstein

Senior Accountmanager

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

ICT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]