Hybride mailings

Communiceer met klanten via e-mail, post of sms – via één multi-channel communicatie platform. Met onze Postbridge tool ben je in staat documentstromen zelf te beheren, te ontvangen en te versturen.

  • Stel zelf je workflow op, afhankelijk van de wensen en behoeften van de ontvanger
  • Automatiseer de communicatie via diverse kanalen (post, SMS en e-mail)
  • Maak op basis van jouw huisstijl templates
 

Een multichannel communicatie platform voor alle klant-contactmomenten

Met dit platform zorg je eenvoudig voor eenduidige en centraal beheerde klantcommunicatie. Denk daarbij ook aan het versturen van facturen (e-mail/post), een notificatie per SMS van diezelfde factuur en indien nodig een betalingsherinnering (bijvoorbeeld per e-mail én post voor meer attentie). Je richt het eenmalig in en alle collega’s communiceren vervolgens uniform met klanten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Combineer online en offline voor betere resultaten

Niet iedereen wil hetzelfde, sommige mensen ontvangen een direct mail toch het liefst digitaal terwijl anderen om verschillende redenen de boodschap liever op papier ontvangen. Kies daarom op basis van de behoeften van de doelgroep voor het versturen van een online of offline mail. Zo kan je bijvoorbeeld ervoor kiezen een deel van jullie direct mail per post te versturen terwijl het andere online deel van de mailing via de e-mail, sms of WhatsApp kan gaan.

Vrijblijvend adviesgesprek

E-mail

Email is één van de grootste communicatiekanalen van nu. Dit medium is ontzettend handig voor massale mailings voor bijvoorbeeld notificaties, marketinguitingen, betalingsherinneringen, statusupdates of nieuwsbrieven. Uiteraard is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van iDeal links voor extra gebruikersgemak!

SMS

Wil je liever korte en opvallende berichten sturen naar jouw klanten? Kies dan voor de SMS functie! Dit is ideaal voor status updates van bijvoorbeeld een bestelling of betaling en het SMS-bericht wordt direct opgemerkt.

Post sectie

Extra opvallen met jouw mailing? Kies er dan voor om dit per post te doen! Fysieke direct mail heeft een hogere attentiewaarde, omdat je de mailing daadwerkelijk in je handen vasthoudt. Logisch dat een direct mail per post de kans verhoogt dat de ontvangers jullie boodschap ook echt zien én lezen

Stuur wat je wilt, wanneer je het wilt

Mailings maken is met Multi-Post in een handomdraai gedaan! Dankzij PostBridge behoud jij de controle over wat je gaat versturen. Daarnaast is het ook geheel aan jou wanneer en op welke manier dit verstuurd wordt! Jij hoeft je alleen bezig te houden met de content, de resultaten en de optimalisatie, dan regelen wij het instellen van de huisstijl!

Vrijblijvend adviesgesprek

Advies & Maatwerk – doe een gratis quick scan!

Benieuwd naar wat Multi-Post kan betekenen voor jullie organisatie? Laat ons dan geheel vrijblijvend een quick scan doen! Zo kunnen we goed beoordelen welke oplossing het beste past bij de organisatie, en waar de meeste kansen liggen. We delen graag de kennis van onze expert voor een goede integrale aanpak, in de gehele keten van interne, inkomende en uitgaande communicatie. 

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Jeffrey Hagenstein

Senior Accountmanager

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

ICT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]