E-mail mailings

Email is één van de grootste communicatiekanalen van nu. Dit medium is ontzettend handig voor massale mailings voor bijvoorbeeld notificaties, marketinguitingen, betalingsherinneringen, statusupdates of nieuwsbrieven. Uiteraard is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van iDeal links voor extra gebruikersgemak!

  • Stel zelf je workflow op, afhankelijk van de wensen en behoeften van de ontvanger
  • Automatiseer de communicatie via diverse kanalen (post, SMS en e-mail)
  • Maak op basis van jouw huisstijl templates
 

PostBridge vereenvoudigt betalen

Het versturen van facturen gaat steeds meer via digitale kanalen en minder via traditionele kanalen met bijgevoegde acceptgiro’s. Door meer digitaal te factureren bespaar je op kosten en worden betalingen sneller gedaan.

iDeal

Met PostBridge is het mogelijk om iDeal links toe te voegen aan een e-mail of sms berichten waarmee ontvangers binnen enkele ogenblikken de factuur kunnen betalen.

QR-code

Digitale betalingen kunnen ook voldaan worden via papieren facturatie. Door het toevoegen van een QR-code op de brief kan de ontvanger deze scannen en de betalingen direct afronden.

Vrijblijvend adviesgesprek

PostBridge afstemmen op de ontvanger

Alles in PostBridge is ingericht voor gemak van de gebruiker en om de boodschap af te stemmen op de ontvanger. Dit betekent dus veel mogelijkheden voor personalisatie.

Persoonlijke content

Hoe meer jij van de ontvanger weet hoe beter. Zo kan je natuurlijk de naam, het adres en het factuurbedrag automatisch in laten vullen door PostBridge. We gaan liever een stap verder met onze creativiteit. Namelijk: waarom niet de afbeelding van de auto die de klant heeft gekocht, een specifieke kleur van een envelop of het aantal dagen dat een klant niet meer op de website is geweest laten invullen door PostBridge?

Vrijblijvend adviesgesprek

Workflows

Afhankelijk van het beoogde doel kan de communicatie verzonden worden op basis van een vooraf ingesteld proces. Ook wel een workflow genoemd. Met PostBridge stel je gemakkelijk in wat er wanneer verstuurd dient te worden en via welk kanaal. Met behulp van workflows bereik je pas echt op een geschikte manier de doelgroep!

Automatisering

Workflows zijn ideaal om het systeem te laten bepalen wat wanneer verstuurd moet worden. Het wordt pas helemaal gemakkelijk als je helemaal niks meer hoeft te doen. Door de mogelijkheden om data automatisch in PostBridge te laden, kunnen de workflows dit oppakken en de communicatie versturen.

Data & Inzichten

Meten is weten! Wanneer campagnes uitgevoerd worden wil je ook graag weten wat het resultaat is. Postbridge toont daarom overzichtelijk wat er wanneer verzonden is en met welk resultaat. Met de data die PostBridge met jou deelt kom je tot nieuwe inzichten die de volgende campagne tot een nog groter succes maakt.

Stuur wat je wilt, wanneer je het wilt

Het maken van mailings is in een handomdraai gedaan! Met PostBridge behoud jij de controle over wat je gaat versturen, wanneer je het gaat versturen en op welke manier dit verstuurd wordt! Uiteraard stellen wij graag de huisstijl in, zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met de content, de resultaten en de optimalisatie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Advies & Maatwerk – doe een gratis quick scan!

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie? Laat dan een geheel vrijblijvende quick scan doen om te beoordelen welke oplossing het beste past bij de organisatie en waar voor jou de meeste winst ligt! Wij adviseren in de gehele keten van interne, inkomende en uitgaande communicatie. Wij delen graag de kennis van onze experts voor een goede integrale aanpak!

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Jeffrey Hagenstein

Senior Accountmanager

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]