PostBridge: Mailing Solutions

Communiceer met klanten via hun persoonlijke voorkeurskanaal: per post, per e-mail, per sms of in hybride vorm! Met onze Postbridge tool ben je in staat documentstromen zelf te beheren, te ontvangen en te versturen. Naast het digitaal verzenden en ontvangen van post, is het ook mogelijk om iDeal-links op te nemen bij de verzending.

 

PostBridge: de postkamer van nu

Tegenwoordig gaat steeds meer communicatie digitaal, maar er zijn ook nog steeds situaties waar fysieke post de voorkeur verdient. Bij ons kies je je eigen weg! Iedereen kan met Postbridge zijn of haar poststukken digitaal ontvangen en verzenden. Heeft verzending met briefpapier en een envelop de voorkeur? Ook dan is de postkamer van nu de beste oplossing. Digitaal aangeleverde documentstromen worden door ons geprint, gecouverteerd en verzonden.  De postkamer van nu: gemakkelijk, snel en enorm concurrerend!

Vrijblijvend adviesgesprek

Multichannel Communicatieplatform

In deze tijd van volle agenda’s verwacht een moderne klant gepersonaliseerde en relevante informatie te ontvangen. Hoe val je nog op tussen al die berichten die gevraagd en ongevraagd op ons afkomen? Dat vraagt om de juiste boodschap, op het juiste moment via het juiste kanaal. Je klanten via één platform benaderen en via hun persoonlijke voorkeurskanaal: per post, per e-mail of per sms.
Je verzorgt zelf de opmaak en bepaalt de (huis)stijl in eigen beheer, dan zorgen wij voor de onberispelijke uitvoering en verzending. Vraag een demo aan!

Vrijblijvend adviesgesprek

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Jeffrey Hagenstein

Senior Accountmanager

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]