eBrief

Onze oplossing voor het beveiligd versturen van vertrouwelijke communicatie. Beveiligd e-mailen met tracking, authenticatie en handtekening voor ontvangst.

 

Proces en Toepassing

In onze digitale enveloppe ontvangt de geadresseerde een mededeling dat er een vertrouwelijke brief voor hem / haar klaarstaat.  Met een link kan de boodschap beveiligd van de server gehaald worden. Authenticatie geschiedt via de mobiele telefoon ( Sms of App).  

eBrief is bedoeld voor het verzenden van vertrouwelijke, privacy gevoelige post.  Bijvoorbeeld: medische rapporten, financiële rapportages, pensioenen, arbeidsrechtelijke overeenkomsten, advocatuur, rechtspraak en meer.

Digitale Enveloppen

U verstuurt vertrouwelijke post toch ook niet in een doorzichtige envelop?

Met de eBrief ontvangt de klant een digitale enveloppe die echt geopend moet worden. Naast de grafische vormgeving van de eBrief, levert de digitale enveloppe een stukje extra beveiliging en biedt het extra mogelijkheden om de enveloppe te personaliseren. 

Informatie aanvragen

“Multi-Post heeft veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en zijn veilig op de lijnen”

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]