PostBridge: de digitale postkamer

Gemakkelijk, snel, veilig en kostenbesparend. 

 

Een nieuwe vorm van verbondenheid

De manier van communiceren is enorm veranderd de laatste jaren.  Er wordt steeds meer digitaal gecommuniceerd, maar er zijn ook situaties waar fysieke post de voorkeur verdient. Bij ons kiest u uw eigen weg!

Met onze oplossingen kan iedereen zijn of haar poststukken digitaal ontvangen en verzenden. Heeft briefpapier en een envelop in eigen huisstijl de voorkeur? Ook dan hebben wij de beste oplossing in huis.

Aangeleverde documenten worden door ons geprint, verpakt en verzonden.

Informatie aanvragen

Combineer online en offline voor betere resultaten

In deze tijd van volle agenda’s verwacht een moderne klant gepersonaliseerde en relevante informatie te ontvangen. Hoe valt u nog op tussen al die berichten die gevraagd en ongevraagd op ons afkomen? Met onze  Post of Mail tool verzendt u de juiste boodschap, op het juiste moment via het juiste (voorkeurs) kanaal.

Niet iedereen wil hetzelfde, sommige mensen ontvangen een bericht het liefst per mail of als bericht  op hun telefoon, terwijl anderen om verschillende redenen de communicatie liever op papier ontvangen. Kies daarom op basis van de behoeften en voorkeur van uw klant het juiste voorkeurskanaal: post, e-mail, SMS of een gesproken bericht.

Informatie aanvragen

Persoonlijke content, door digitalisering en dataverrijking

Met onze digitale diensten kunnen gegevens bij elk contactmoment worden gevalideerd en geactualiseerd.

Naast namen, adressen etc. kunnen bedragen, verhogingen, afrekeningen en afbeeldingen automatisch worden aangepast en verzonden. Ook betaalmogelijkheden zoals i-Deal en geautomatiseerde reminders kunnen eenvoudig worden geïntegreerd. Klanten reageren en betalen hierdoor sneller.

Informatie aanvragen

Beveiligd e-mailen met tracking en authenticatie

Ideaal voor de verzending van vertrouwelijke gegevens. De ontvanger van de vertrouwelijke boodschap krijgt een digitale envelop met de mededeling dat er een vertrouwelijk bericht voor hem/haar klaarstaat. Met een link kan de ontvanger het bericht via een versleutelde lijn van de server ophalen.

PostBridge biedt vier verschillende oplossingen voor het verwerken van post: Postbode.nu, Post of Mail, COD en eBrief.                                                              

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]