Datacard

Wie is Datacard?
Grondlegger van en marktleider voor plastickaart personalisatieapparatuur Datacard plastic card printer

Het Amerikaans bedrijf Datacard is één van de grondleggers en ’s werelds grootste speler op het gebied van plastickaart personalisatieapparatuur. Reeds 40 jaar actief, met vertegenwoordigingen in 120 landen en een wereldwijd marktaandeel dat als leidend mag worden aangemerkt.

Datacard vestigingen en distributeurs

Voor de levering en het onderhoud van Datacard apparatuur wordt gewerkt met een netwerk van zowel eigen vestigingen als met distributeurs. Multi-Post is aangesteld als officieel vertegenwoordiger, zogenaamd Enterprise Solutions Provider, voor de Benelux. Vanuit onze kantoren in Dordrecht en Merchtem (België) bedienen wij sinds jaar en dag de markt alhier. Daarnaast verzorgt onze vestiging op Curaçao de vertegenwoordiging in Caribisch Nederland.

Multi-Post al 19 jaar officieel Datacard Distributeur voor de Benelux

Wij zijn er trots op dat Multi-Post al sinds 1996 officieel Datacard distributeur is en zeer veel hoogwaardige kaartprojecten heeft kunnen realiseren. Zoals de levering van meerdere generaties paspoortapparatuur en apparatuur voor de personalisatie van de OV-chipkaart. Maar behalve deze projecten, bieden wij vooral het Midden en Klein Bedrijf oplossingen voor het uitgeven van plastic kaarten in eigen beheer. Met behulp van onze desktop kaartprinters wordt de uitgifte van passen wel heel gemakkelijk.

Ons uitgebreide Datacard assortiment voor het uitgeven van al uw plastic passen

Ons Datacard assortiment bevat zowel kleinschalige desktop apparatuur voor het ter plekke kunnen uitgeven van plastickaarten (bijvoorbeeld bij een ontvangstbalie), als ook industriële apparatuur. Met deze grootschalige apparatuur is het mogelijk om in zeer grote oplagen documenten te personaliseren. Zo wordt het gros van alle financiële kaarten gepersonaliseerd op Datacard apparatuur.

Verkoop desktop Datacard apparatuur via onze Datacard webshops

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij speciaal voor de verkoop van onze Datacard desktop apparatuur webshops ingericht voor Nederland (www.datacardshop.nl) en België (www.datacardshop.be). Via deze shops kunt u zeer gemakkelijk en snel uw Datacard printers en aanverwanten artikelen bestellen.

Wat kunt u bestellen via onze Datacard webshops?

  • Datacard plastickaart printers,
  • Verbruiksartikelen,
  • Plastic kaarten,
  • Accessoires.


Ga direct naar datacardshop.nl


Ga direct naar datacardshop.be


De toekomst van Datacard

Innovaties op het gebied van identificatie
Naast de traditionele activiteiten op gebied van plastickaart personalisatie (en daarmee het bieden van fysieke identificatie oplossingen) is Datacard ook zeer innovatief als het gaat om het (blijven) ontwikkelen van nieuwe markten. Zo is het bedrijf met de overname van het eveneens Amerikaanse bedrijf Entrust nu ook actief op het gebied van digitale identificatie in de vorm van het leveren van Authenticatie, PKI en SSL oplossingen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Datacard, onze Datacard producten of over de mogelijkheden van onze kaartprojecten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via Contact of via telefoon: 078 6 54 82 22.